Může mateří kašička ovlivnit výši HCG i teplotu?

naomii
19. črc 2009

Dobrý den, je mi 33 let a a pár měsíců se snažíme od druhé mimi. MS je pravidelná. Ovulace poznám teplotně a bolestí vaječníků uprostřed cyklu. Tento měsíc jsem si nasadila cca 20 den cyklu (7dní po ovu) mateří kašičku, kterou beru stále. 18.7.09 měla přijít MS, ale NIC a bazál.tep. je 37°C. Dělala jsem si těhot. tes a byla tam do 3 min slabá druhá čárka. Dnes byla slabší než včera. Pobolívá mě v podbřišku, jinak žádné jiné příznaky nemám. Je možné, že by mateří kašička všechno takto ovlivnila: výši HCG, teplotu, ale těhu nejsem??? Znamená to nějaký problém? Nebo jsem opravdu těhotná???? Po víkendu jistě zajdu k doktorovi, chtěla jsem jen váš názor na věc. Děkuji za brzkou odpověď.

misicka455
19. črc 2009

Myslím, že na toto mateří kašiška nemá vliv. Já jedla Sarapis tam je taky obsazena a niky mi falešný test neukázala.
Buď si normálně těhu byla , ale neudželo se a s naslednou ms odejde, někdo to ani nezjistí když netestuje a nebo pořád jsi těhu . Taky zaleží na čase kdy jsi si test dělala a na značce testu 😉 Počkala bych jak se to vyvrbí 😉

naomii
autor
19. črc 2009

Díky, taky si to myslím, ale nějak se mi nechce věřit, že se to povedlo. 🙂
Ty příznaky mě odrazují od těhu. u prvního jsem měla bolavá prsa už cca 3 dny po ovu. (s pomocí Clostilbegyt a Utrogestan)
A teď nic. (bez pomoci, žádné příznanyk.) Tak nevím nevím.
Uvidím zítra, udělám další TT a zaskočím k dr.

misicka455
19. črc 2009

Ok. Tak držím palečky a dej pak vědět 😉

naomii
autor
22. črc 2009

Tak jsem byla v pondělí u doktora a dle krve jsem těhu, ale prej je to nízké. ☹ Tak teď mám strach co z toho bude. Dneska jsem si dělala opět TT a přišlo mi, že to naběhlo rychleji, že by to rostlo.
V pátek jdu na spodní UTZ. Jsem v v 5tt, tak tam snad něco uvidí. V sobotu odjíždím na dovču, tak doufám, že budu něco vědět, a v klidu si jí užiju.
Jsem od pondělka na nervy, nemůžu spát, mám strach co mi v pátek řekne. Bojím se, že to je mimoděložní nebo zamlklé.
Vím, že mám být v klidu, být optimistická, ale nějak se do toho nemůžu dostat. ☹
písnu, co a jak

naomii
autor
24. črc 2009

ahojky, tak jsem zjistila, že v pondělí byla výše HCG 807 jednotek (prej nízké, 4tt+2), dnes dle krve 5754 jednotek (4tt+6). Takže mi to pěkně poskočilo za pár dní, i TT ve čtvrtek naběhl rychleji ( do 30 vteřin //), takže spokojenost na obou stranách. JSEM TĚHU!!!
Mimísek na svém místě v děloze, díky bohu. Takže se zatím vše vyvíjí jak má. 🙂
Tak my držte palečky, ať vše dobře dopadne. čauky

boobinka
24. črc 2009

naomii, drzime palecky at vse dopadne v poradku a muzes si uzivat tehulkovani 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru