Může miminko odejít s menstruací?
Ahoj holky, mám 3 dny pred ms
a na testu malého, ale celkem dobře viditelného ducha ..
O miminko už se snažíme 8 měsíců, ale mám ztrach aby to neodeslo s menstruací... 😢
Menstruace by se vůbec neměla dostavit... I když moje máma tvrdí, že se mnou ji dostala ještě dvakrát... a všechno bylo ok. Takže bych se nebála 😉.
@nikoll13 proto se ma tesrovat az pri vynechani ms.. protoze sance tam je a ne mala,ze oplodnene vajicko se nestihne poradne uhnízdit a odejde s ms... proto testuj az po vynechani,at si usetris zbytecne trapeni;) drzim palce at se miminko dukladne zavrta a drzi🙂
Asi nepotesim, stat se muze cokoliv. Proto se nema restovat pred MS ale az tak tyden po vynechani...Kazdopadne verte ze to mimi zvladne a nestresujte se, to je to nejhorsi co muzete udelat.
Jinak snazeni 8 mesicu je uplne v pohode, tal zhruba rok je 'bezna cekacka' 🙂 drzim pesti. Jen pls bez stresu.
@nikoll13 Ako hovoria všetci, stať sa môže čokoľvek. Môže to byť chemické tehotenstvo, kedy po pár dňoch čiarka zmizne, môže byť všetko OK, čiarka silnieť, MS vynechať a stratí sa to až neskôr. Ale určite to s obrovskou pravdepodobnosťou môže dopadnúť dobre, takže MS nepríde a bunky sa udržia. Ja som mala viditeľne pozitívny test už asi týždeň pred MS a ani na chvíľu som sa nebála, že testujem skoro. Jeden nikdy nevie, stať sa môže čokoľvek a kedykoľvek, dokým človek miminko nedrží v náručí, ale optimizmus je dôležitý!
Holky moc dekuji za odpovědi. ..
Vím, že by se mělo testovat až při vynechani ms, ale byla jsem velice nedočkava...To snad chápete 😉 ..
Tak uvidíme snad to výjde.. Každopádně moc ďěkuji i za podporu 😉
@nikoll13 a co tvoje dite co jsi cekala v roce 2015, v tvych 16 letech, s jinym nickem na truc rodicum ?????
Nevím o čem to mluvíte, asi jste si me s někým spletla 😉
@nikoll13 jak muzes nevědět,kdyz to tu mas verejne...
@nikoll13 mate to v profilu 🙂 zde se lez nevyplaci.....
Mohly by jste me prosím poradit jak to vymazat ? ..
jsem tu po dlouhé době a nebyla jsem tu z důvodu, ze se me někdo dostal na profil.. teď jsem tu po 3 v životě proto ze jsem se chtěla optat 😉 ..
Byla bych ráda kdy jste me věřili, ale to dost pochybuju 😉
@nikoll13 vpravo dole mas ty tri tecky... tam to muzes smazat.
Je videt ze to psala ta stejna osoba, protoze pouziva stejne slovni obraty 🙂 takze se vam asi na profil nikdo nedostal 😉
@nikoll13 dukazy mame, hloupe nejsme ;) no jo, jarni prazdniny 🙂
😂 komedie

Mám dotaz jak tu řešíte jestli dítě odejde i s menstruací.( Já menstruovala 3 měsíce a byla těhotná, zjistila jsem to až v 4. měsíci těhotenství. )
No teď menstruluju 2. den a chci se zeptat dneska jsem si myla hlavu a přitom aby mi nebyla zima jsem si trochu napustila vodu. Mohla jsem ho vyplavit ven?
@tehulkamaminka Coooooo????Si delas srandu,ne???
@tehulkamaminka plavacek? 😂 to je hodne dobry
@lilian2111 sorry ale dle mého dr se nesmí pouštět horká lázeň v těhotenství buď dojde k potratu a nebo předčasnému porodu, někteří co přenáší tím urychlují proces aby došlo ke kontrakcím
Ahoj holky taky bych se chtěla zeptat jestli menstruace může odejit i s miminkem?
Před menstruaci me boleli prsa tak jsem jsi dělala tehotensky testy po nějakých dnu tak ze 3 testy pozitivní a 4 test byl negativní
Dostala jsem menstruaci 13.2 ale 15.2 jsem ji už neměla a bojím se aby to neodešlo i s menstruaci 😪
No byla jsem těhotná a odešlo to s, menstruací
@kobarka šla jse k doktorovi kvůli zánětu no a pro prohlídce zjistil, že jse 3tt. No a minulý týden jsem ve středu měla lehce pozitivní test a ve čtvrtek šílená bolest jak kontrakce a hodně krve. No potrat. Ale doktor říká, tev 5tt to ještě může odejít s menstruací. A proto , nedal mi papír hned v 4tt pro zaměstnavatele aby mě ve skladu preradil na deni smenu a lehčí práci. No a opravdu čekal do 7 tt, kdy si mě chtěl pozvat a dát mi potvrzen o teho pro zaměstnavatele. Ještě, že tak udělal jinak bych ten potrat musela v práci řešit. Takže ta mě ANO s MENSTRUACI mi mimi odešlo. Říká se tomu biochemické těhotenství kdy se neudrží miminko a odchází y menstruaci

Stalo se někomu, že se miminko udrželo ? ..Abych měla aspoň nějakou naději ...