icon

Může miminko odejít s menstruací?

nikoll13
3. únor 2017

Ahoj holky, mám 3 dny pred ms
a na testu malého, ale celkem dobře viditelného ducha ..
O miminko už se snažíme 8 měsíců, ale mám ztrach aby to neodeslo s menstruací... 😢

nikoll13
autor
3. únor 2017

Stalo se někomu, že se miminko udrželo ? ..Abych měla aspoň nějakou naději ...

cilkat
3. únor 2017

Menstruace by se vůbec neměla dostavit... I když moje máma tvrdí, že se mnou ji dostala ještě dvakrát... a všechno bylo ok. Takže bych se nebála 😉.

misulinka44
3. únor 2017

@nikoll13 proto se ma tesrovat az pri vynechani ms.. protoze sance tam je a ne mala,ze oplodnene vajicko se nestihne poradne uhnízdit a odejde s ms... proto testuj az po vynechani,at si usetris zbytecne trapeni;) drzim palce at se miminko dukladne zavrta a drzi🙂

absintka19
3. únor 2017

Asi nepotesim, stat se muze cokoliv. Proto se nema restovat pred MS ale az tak tyden po vynechani...Kazdopadne verte ze to mimi zvladne a nestresujte se, to je to nejhorsi co muzete udelat.
Jinak snazeni 8 mesicu je uplne v pohode, tal zhruba rok je 'bezna cekacka' 🙂 drzim pesti. Jen pls bez stresu.

lenka062017
3. únor 2017

@nikoll13 Ako hovoria všetci, stať sa môže čokoľvek. Môže to byť chemické tehotenstvo, kedy po pár dňoch čiarka zmizne, môže byť všetko OK, čiarka silnieť, MS vynechať a stratí sa to až neskôr. Ale určite to s obrovskou pravdepodobnosťou môže dopadnúť dobre, takže MS nepríde a bunky sa udržia. Ja som mala viditeľne pozitívny test už asi týždeň pred MS a ani na chvíľu som sa nebála, že testujem skoro. Jeden nikdy nevie, stať sa môže čokoľvek a kedykoľvek, dokým človek miminko nedrží v náručí, ale optimizmus je dôležitý!

nikoll13
autor
3. únor 2017

Holky moc dekuji za odpovědi. ..
Vím, že by se mělo testovat až při vynechani ms, ale byla jsem velice nedočkava...To snad chápete 😉 ..
Tak uvidíme snad to výjde.. Každopádně moc ďěkuji i za podporu 😉

absintka19
3. únor 2017

@nikoll13 a co tvoje dite co jsi cekala v roce 2015, v tvych 16 letech, s jinym nickem na truc rodicum ?????

nikoll13
autor
3. únor 2017

Nevím o čem to mluvíte, asi jste si me s někým spletla 😉

misulinka44
3. únor 2017

@nikoll13 jak muzes nevědět,kdyz to tu mas verejne...

absintka19
3. únor 2017

@nikoll13 mate to v profilu 🙂 zde se lez nevyplaci.....

nikoll13
autor
3. únor 2017

Mohly by jste me prosím poradit jak to vymazat ? ..
jsem tu po dlouhé době a nebyla jsem tu z důvodu, ze se me někdo dostal na profil.. teď jsem tu po 3 v životě proto ze jsem se chtěla optat 😉 ..
Byla bych ráda kdy jste me věřili, ale to dost pochybuju 😉

misulinka44
3. únor 2017

@nikoll13 vpravo dole mas ty tri tecky... tam to muzes smazat.

evicka_kr
3. únor 2017

Je videt ze to psala ta stejna osoba, protoze pouziva stejne slovni obraty 🙂 takze se vam asi na profil nikdo nedostal 😉

absintka19
3. únor 2017

@nikoll13 dukazy mame, hloupe nejsme ;) no jo, jarni prazdniny 🙂

puutalo
3. únor 2017

@evicka_kr Slovní obraty, ale i dvě tečky za sebou.

majaaa82
3. únor 2017

@nikoll13 Jsou veci, ktere nikdy nepochopim. A ano, tusis spravne... trolleni je jednou z nich. 😢

1katycz
4. únor 2017

😂 komedie

jajinka25
5. únor 2017
sticker
tehulkamaminka
7. lis 2019

Mám dotaz jak tu řešíte jestli dítě odejde i s menstruací.( Já menstruovala 3 měsíce a byla těhotná, zjistila jsem to až v 4. měsíci těhotenství. )
No teď menstruluju 2. den a chci se zeptat dneska jsem si myla hlavu a přitom aby mi nebyla zima jsem si trochu napustila vodu. Mohla jsem ho vyplavit ven?

kuttu
7. lis 2019

@tehulkamaminka Coooooo????Si delas srandu,ne???

journals
7. lis 2019

@tehulkamaminka plavacek? 😂 to je hodne dobry

lilian2111
7. lis 2019
tehulkamaminka
5. pro 2019

@lilian2111 sorry ale dle mého dr se nesmí pouštět horká lázeň v těhotenství buď dojde k potratu a nebo předčasnému porodu, někteří co přenáší tím urychlují proces aby došlo ke kontrakcím

kobarka
16. únor 2021

Ahoj holky taky bych se chtěla zeptat jestli menstruace může odejit i s miminkem?
Před menstruaci me boleli prsa tak jsem jsi dělala tehotensky testy po nějakých dnu tak ze 3 testy pozitivní a 4 test byl negativní
Dostala jsem menstruaci 13.2 ale 15.2 jsem ji už neměla a bojím se aby to neodešlo i s menstruaci 😪

tehulkamaminka
21. čer 2021

No byla jsem těhotná a odešlo to s, menstruací
@kobarka šla jse k doktorovi kvůli zánětu no a pro prohlídce zjistil, že jse 3tt. No a minulý týden jsem ve středu měla lehce pozitivní test a ve čtvrtek šílená bolest jak kontrakce a hodně krve. No potrat. Ale doktor říká, tev 5tt to ještě může odejít s menstruací. A proto , nedal mi papír hned v 4tt pro zaměstnavatele aby mě ve skladu preradil na deni smenu a lehčí práci. No a opravdu čekal do 7 tt, kdy si mě chtěl pozvat a dát mi potvrzen o teho pro zaměstnavatele. Ještě, že tak udělal jinak bych ten potrat musela v práci řešit. Takže ta mě ANO s MENSTRUACI mi mimi odešlo. Říká se tomu biochemické těhotenství kdy se neudrží miminko a odchází y menstruaci