Může opožděná menstruace znamenat těhotenství i při negativním testu?
Holky mam 7 den zpozdeni a porad mam na mamatestu tyto duchy. Nezlobila bych se kdybych byla tehotna, ale bojim se zklamani.. jiny test mi vysel negativni. 😇🥰❤️

pokud jdou za sebou, jak jsou nafocene zrejme je to biochemicke...
@ruze32 měla jsem stejně, bylo to biochemické těhotenství
Mě to bohužel na 7 dní zpoždění také nepřijde dobré :(
Pokud ten nejsilnější je poslední, já bych tipla, že je to tam 🍀❤️
Pokud je ta nejsilnějši ze včera tak snad,jinak jak pišou holky biochemicke, měla jsem 2x😖
@teress1215
Dobrý den. Mužů se prosím zeptat.. asi máte tu stejnou zkušenost.. jeden den krásná čárka a pak úplně slably.. hned potom ms odejde vše s ms? I bez kusu, sraženin?
@xxkatka90 měla jsem asi 3x
@xxkatka90 ano, potratila sem v práci, bylo to jako klasická ms jen bolestivejsi a jinak, testuj z ranní moči, je víc koncentrovaná 😊 pokud je poslední fotka testu poslední test tak tam je čárka pěkná jen mi test prijde trochu víc ponořený a tudíž rozpity
Tohle je vadný test. Takhle jak je na té fotce nejede normálně, když se správně namočí. Proto máš jiné značky negativní. Tenhle test se nesmí namočit nad rysku a nebo přímo u ní, pak udělá celkem slušnou falešnou čáru….

@ruze32 nepíše jak jsou testy za sebou, ale takhle nějak sem měla biochemické, na testu sem měla čárky, clearblue vyšel +1-2 a pak čárka zmizela a já po zpoždění dostala ms a s ní vše odešlo