icon

Může použití různých těhotenských testů ovlivnit výsledek?

darkness1234
20. pro 2023

Ahojky , zakladam novou diskuzi abych nikoho zase nepopudila, dnes 12DPO, ráno dělaný test z dr maxe a teď i odpo mamatestem .Vím že by se mělo testovat stejnou značkou ,ale ten z rána má méně barviva, tak jsem se chtěla ujistit ještě jiným testem, v testování budu pokračovat stejnou značkou jako ráno test z Dr Maxe nebot mam jeste 4, je tam tedy něco? Horní foto dr max spodní mamatest 🙂

Může použití různých těhotenských testů ovlivnit výsledek?Může použití různých těhotenských testů ovlivnit výsledek?
Strana
z3
lilian2111
27. pro 2023

Myslím že to bylo biochemko.

darkness1234
autor
30. pro 2023

@lencaa11 ano byla sem na té gynde na kontrole a říkal že těhotná nejsem ..a taky říkal to co vy že hormonální bouře. Jenže ms mě skončily ve středu a včera slabe růžové špinění a i tmavší trocha krve . Což je divný po dvou dnech kdy mě to skoncilo. A dnes zase slabé špinění. Tak se mi ty hormony asi fakt zblaznily.

darkness1234
autor
30. pro 2023

@lilian2111 to těžko říct ani dr nevěděl jestli jo či ne..

lencaa11
30. pro 2023

@darkness1234 to může bejt vše od hormonů možná doznívá Ms možná vyzkoušet nějaký vitamin ,čaj

darkness1234
autor
30. pro 2023

@lencaa11 ms?když dva dny byla pauza a teď každý den zas slabé krvaceni jednou za den ? A vitamíny beru GS mamavit . A poboliva mě taková bulka co se mi udělala po císaři když mě sesili tak to tak divně sesili že se mě tam udělala jakby taková ,,boule,, a teď od včera mě poboliva až ostra bolest ale Slepak to není ten mam dávno venku. A čaj jaký?

lilian2111
30. pro 2023

@darkness1234 možná bych se jela raději nechat zkontrolovat utz. Pro jistotu

lencaa11
30. pro 2023

@darkness1234 boulicka může bejt srůst ,možná endomtrioza ,jinak ten vitamin bych nasadila něco na srovnání cyklu ( Gynex ,Drmek ,ten je i podporu TT ,čaj bylinkový ..možná u lékaře test na hormony jinak pokud jsou velké bolesti tak k lékaři možná cysta ješte mě napadá

darkness1234
autor
30. pro 2023

@lencaa11 ve čtvrtek sem tam byla a neviděl nic , a to slabé krvaceni začalo včera a vždy zas jednou za den a občas se to střídá s růžovým vytokem. A na laparosskopii sem byla před dvěma lety a nic nenašli a po porodu sem už 3,5 roku. Bolesti nejsou velké ale takové ostré.

darkness1234
autor
30. pro 2023

@lilian2111 bych musela na pohotovost a když sem tam byla před pulrokem tak mě servali že sem tam často a to sem tam byla po roce. A akorát sem tam byla než sem šla ke svému dr jak sem měla pozitivní ty testy a pak ta ms.. sice tam byl můj dr neboť je i porodník, ale bojím se abych zas nedostala servano. Že si mám jít za svým dr a ten tam je ve stredu odpo a čtvrtek ráno pak už ne ..až v pondělí jenže ve středu mám odpolední směnu a ve čtvrtek ranní. A to mě asi neprehodi.

mydlova
30. pro 2023

@darkness1234 a kdy jsi zkoušela naposled tehotensky test? Poslední byl ten digitální? Je divné ze nějaký cca 10 DC zase spinis?

darkness1234
autor
31. pro 2023

@mydlova ještě ve středu tento týden než sem šla na gyndu a dr říkal že sliznice je nízko že nic nenasvědčuje tomu že bych byla těhotná. No právě je to divné, že zase prostě spinim, ani prostě ms nebyla taková jako vždycky, ale ta stejná jako teď co mám každý den , a to sem dr říkala že sem měla divnou ms a říkal že to tak může být. Akorát od patku mě občas při curani pálí ale dávám si urologicky čaj, ale je asi blbost aby to s tím mělo souvislost.

darkness1234
autor
Autor odpověď smazal
lencaa11
31. pro 2023

@darkness1234 je možná že sliznice nedorůstá nebo prostě srumec v hormonech testy byli jen z 👻 tož bych brala jako negativní tím pádem bych řekla že TT to nebylo jinak to špinění a vše kolem může bejt klidně právě od hormonů ,polyp ,klidně endometrioza ,cysta je toho hodně počkala bych po novém roce jak to vše bude a zasla za lékařem a domluvila se sním na vyšetření

darkness1234
autor
31. pro 2023

@lencaa11 na tom posledním plastovém byla dost viditelná čárka než pak přišla ms..no těžko říct , jenže to pálení při curani neustava ikdyz mám urologicky čaj, nechodím sice často ale když už tak to bolí a pálí a řeže. A ve čtvrtek dr říkal ue sem v pořádku a od oatku zase tohle špinění plus ten mocak

lencaa11
31. pro 2023

@darkness1234 mocak je druhá věc to může bejt zánět stim bych určitě zašla k lékaři ....a to druhé bych počkala do ledna a když nebude změna v Ms tak bych zašla k lékaři pro nějaké vyšetření atd .. teď vám řekl že tt nejste a nejspíš jste nebyla je možné že to byla cysta a teď se vám zpustil možná zánět mocaku

darkness1234
autor
31. pro 2023

@lencaa11 no spíš mě zaráží ta boule nad jizvou po CS. Měla sem ji tam po zahojení rány malinkou , jenže teď je věští na pohmat neboli ale v ní ostra bolest až do břicha při pohybu , ale prostě pořád jednou za den slabé kravceni.

lencaa11
31. pro 2023

@darkness1234 ta boulicka může bejt srůst v jizvě po CS nebo malá cysta to by chtělo pořešit s lékařem on by vám měl poradit

darkness1234
autor
31. pro 2023

@lencaa11 tak je pravda ze mě dělal utz jen zevnitř, jenže to mě nic nebolelo až od patku , a dělali mě lapatoskspii před rokem možná už dvěma a nic nenašli, že by se něco objevilo až teď? Do teď to bylo v pohodě , opravdu skvěle zakončení roku 😑 jenže bojím se jít na pohotovost abych zas nedostala sprdnute, že si mám zajít ke svému dr , jenže jak sem již psala výše ve středu mám odpolední a on je tam odpo a ve čtvrtek mám ranní a on je tam ráno a pak je tam až v pondělí za 14 dní :/

lencaa11
31. pro 2023

@darkness1234 klidně se od operace mohlo cokoliv utvořit to že tam nic nebylo vidět ještě není záruka že tam nic nebylo na vašem místě bych si vzala propustku a řešila celkové vás stav + zda se vás bude trápit to čůrání pálení tak i to zdraví máme jen jedno ...

darkness1234
autor
31. pro 2023

@lencaa11 no pálení ustalo 💪 a i ta bolest , mě tak napadlo což je asi kravina ale přece jen nemohla být ovu později ikdyz test ukázal že je pozitivní začátkem toho měsíce jak jsem sem dávala a že pozdější mohlo dojít k zahnizedni a proto pak to slabé krvaceni a růžový slabý vytok ? A i taková jakoby slabá ta menses co sem měla a na utz neslo nic vidět?

Strana
z3