Může se těhotenství udržet při menstruaci?
Dámy, je možné aby se začínající těhu udrželo během menstruace? Nebo to vždy odejde s ní? Dneska jsem byla na gyndě, dělo se toho teď dost a delší dobu už je mi je zle, bolí mě břicho. Včera jsem to dostala, ale mám velké bolesti v podbříšku i bedrech a není mi celkově fakt dobře a dr říkala, že tam vidí něco co by mohlo vypadat jako začínající těhu. Test u nich vyšel neg., ale já taky byla 10 min před tím na záchodě a u první dcery jsem ty hladiny měla taky ze začátku nízké, že to testy sotva ukázali i po ránu. O dítko jsme se nesnažili a dost mi to vrtá hlavou teď,co se bude teda dít.
Znám ženu, co první trimestr menstruovala, má zdravé dítě, ale těžko říct, jak to bude u tebe...
@amazonkajanik ona teda zatim říkala, že nepozná co to je a uvidí se podle výsledků a co bude po MS. Jsem z toho ale taková rozhozená jestli jsem/byla fakt těhotná, to se asi už dám na jeptišku.
@cherie24 si kup test a za 2 dny ho zkus
@lachtanice86 udělám, jako ono to spíš vypadá na spontální potrat, MS je o dost silnější než mívám a hodně bolestivá. Což se mi taky neděje. Mě to ale rozhodilo hlavně v tom, že už by to znamenalo druhé neplánované těhotenství. První přes kondom a prášek po a teď se chlap hlídá a já užívám spermicidní gel. Tak já už fakt nevim, asi se dám na celibát.
Tuším jsou i případy, kdy žena menstruovala půlku těhotenství - tzn. často takové to "nepoznala, že je těhotná, myslela si, že přibrala" a všichni si klepou na čelo - tak to jsou přesně případy nepravidelné ovulace, nepravidelné menstruace či menstruace i při těhotenství.
Ahoj, asi Ti to nepomůže, ale já menstruovala do 21 týdne normálně, nic jsem netušila. Přibrala jsem asi 3kila, což jsem přikládala delší dovolené když jsem necvičila. Doktor mi řekl, že je to sice neobvyklé, ale už se s tím setkal. Držím palce
@merope no to by s chlapem asi seklo :D přemýšlím jestli mu to mám vůbec říct, nebo počkat až na výsledky. On se vyptával pořád, co mi teda zjistili. Původně jsem tam šla s tím, že mám zřejmě nějaký zánět, ale jak tak koukám, dost příznaků je podobných u těhu jako u zánětu.
@merope udělala stěry, aby věděli jestli teda něco je špatně nebo ne a mám čekat. Ovšem je dost pravděpodobné, že výsledky budou až po novém roce a to si asi vytrhám vlasy ze stresu. Nesnáším, když nevím na čem jsem. Šla jsem si tam pro antibiotika a ona mi řekla buď jste těhotná nebo probíhá potrat nebo dostanete antibiotika. Že jsem tam chodila 😀
Mamka menstruovala az do 6mesice, takze nebojte ;)
@cherie24 mám teď aktuální zkušenost. MS jsem dostala 11.12., v normální síle i délce (mívám ale dost slabou), dost mě bolelo břicho... 4 dny po MS jsem měla pořád vtíravým pocit, že se cítím stejně jako když jsem těhotná, udělala jsem si test a byl pozitivní. Nastalo běhání na odběry a k doktorovi, aby se vyloučilo mimoděložní a nakonec je z toho zatím prosperující těhotenství (momentálně šestý týden).
@cherie24 ta pravděpodobnost, že jsi těhotná je dle mě malá, a ty těhotenské příznaky víc vidíš, protože už jsi jednou byla těhotná i přes antikoncepci. Špatně ti klidně může být od nervů, nicméně jen čas ukáže pravdu.
Já bych řekla že to těhotenství asi nebude.. když si dostala menstrauci a test si měla negativní..

@cherie24 moje teta menstruovala celé těhotenství, ale jestli měla při tom i silné bolesti,to nevim. Já měla 14dní zpoždění,pak jsem začala slabě krvácet,dostavily se šílené bolesti,že se mi i kolena podlomila a nakonec jsem musela na revizi