Může střevní chřipka ovlivnit menstruační cyklus?
Zdravím všechny, 28.9. jsem měla poslední ms (mám cykly 32-36 dní). Od 14.10. jsem měla nepříjemnou střevní chřipku - průjem, vysoká horečka, zimnice, trvala cca týden (nejhorší jen první tři dny, pak už jen nechutenství) a zhubla jsem skoro 6 kg během té doby. Od 19.-22.10. jsem lehce špinila (myslela jsem, že se rozjíždí ms), v té době také proběhl sex s ejakulací mimo. Dnes jsem 39. den cyklu a ms nikde, ani náznak, pouze mě lehce bolí prsa. Chci jen vědět jestli zažil někdo podobnou situaci s tím, že mu cyklus posunula právě střevní chřipka nebo jiná nemoc. Test si samozřejmě udělám, ale chtěla jsem ještě počkat po víkendu jestli třeba přeci jen ms nepřijde. Děkuji všem za rady a prosím nechte si posměšné komentáře, děkuji. 🙂
@lencaa11 mám to v plánu zítra......ptám se i proto, že mě zítra čeká sonografie břicha, tak jestli to nemůže mít případný negativní vliv, kdyby náhodou to opravdu bylo těhotenství
Posunutí ms může být chřipkou i zhubnutím, ale šance na otěhotnění při nechráněném styku je vždy😉 jinak ultrazvuk břicha při případném těhotenství nebude mít negativní vliv 🙂
Já ještě jako mladá když jsem byla nemocná MS jsem nedostala třeba vůbec až další cyklus pak

Může to bejt a taky nemusi tělo někdy reaguje na rychlé změny urcite udělat test a uvidíte ...