Může těhotenský test indikovat ovulaci nebo nové těhotenství?
Hezký den, 19.9. Jsem potratila v 6tt, 1.10. Jsem měla stejně čárky na ovulačním testu a těhotenském testu slabá druhá čárka, tak jsem si říkala že nejspíš zbytkové hcg. Ale byl u toho i ovu hlen tak mě to zmatlo. Každopádně v tom období byl i sex. Teď v pondělí hcg dle krve 13,a test tehu dělaný ve čtvrtek byl již negativní, ovu test taky. Dnes na ovu testu hned dvě stejně čárky a na tehu testu opět duch, znamená to že se blíží ovulace? Může tehu test znacit ovulaci nebo se spíš jedna o nové těhotenství?
@frejaa řekla,bych že na těhotenství je brzo
@katherine177 takže spíš ovulace jo?
@frejaa myslím že spíš ovulace
@katherine177 děkuji za odpověď 🙂
@frejaa Nebo to muže být ještě zbytkové hcg.
@littlebee124 to těžko ve čtvrtek byl ten úplně bílý
Ovulační a těhotenský test sledují úplně jiné hormony. Jinak možné je skoro cokoli. Jsou holky, co menstruují ještě v 5. měsíci a dítě normálně donosí.
Bych se nedivila, kdyby to znamenalo tehotenstvi
@merope To sice ano, ale jde o hormony ze stejné skupiny. Ovulační test prakticky vždy reaguje na hCG, těhotenský na LH většinou ne.
@sudylichozrout Aha, zase jsem moudřejší. Já jen vím, že ovulační často nereaguje na LH resp. že hladiny můžou být tak nízké, že to nezaznamená a že se to děje u vysokého procenta žen (třeba u mě 🙂 takže jsem je pak už nekupovala).
@frejaa vypadá to spise na ovulaci než na těhotenství....test uz by ukazoval více....nebo můžeš mit jeste rozházené hormony. Netestuj a nech to být.
@vendelinka08 jj však zítra jdu na krev tak se uvidí
🤔
@frejaa ten tt je dneska slabší
Dnes ovu test světlejší, takže to byla asi ovulace🤔
@frejaa Buď to byla ovulace nebo zbytek hcg, chceš po tělu po potratu moc brzo aby zase fungovalo, dej tomu čas a nehroť to tolik…. 🙂
@lilian2111 dneska jsem byla na krvi a hcg bylo 3 takže to byla ovulace
Holky tak ovulace až dnes, potvrzena ultrazvukem, a folikuly dva, jeden v levém a jeden v pravém vaječníků🤔
@frejaa tak to je dobrá zpráva....

@frejaa