Může to být těhotenství?
Ahoj holky potřebuji poradit. S přítelem se snažíme o miminko teprve od 27.11.2018. Menstruaci jsem dostala jako každý měsíc úplně přesně a to 10.12. (První dva dny mám menstruaci hodně silnou, pak tři dny slabší a pak jeden den spineni- tak to mám vždycky už od me první menstruace) Po asi dvou týdnech se mi na kalhotkách objevilo trošičku krve a pak my začalo být každý večer nevolno a i po sexu mi bylo nevolno, dokonce se mam pocit ze se mi i zvětšilo trošku bříško (jsem docela hubená tak to trochu vidět je) Skoro každý den me i bolí hlava a bolí břicho. Tento měsíc jsem dostala menstruaci 8.1 a to hodně slabou už hned od prvního dne (každým dnem slábla) a skončila mi 11.1.
Den před tím než jsem to vůbec dostala se mi na kalhotkach objevil takový oranžový výtok a včera se mi objevil zase,Nevíte někdo co to může být popřípadě jestli nemůžu byt těhotná? Pro test si zajdu zítra protože o víkendu maji zavřeno
Prosím holky o radu, mám 10 dni zpoždění, byla jsem na utz v patek a doktor nic nevidel.Ale podle me bych byla ted tak tři týdny po oplodnění tak si myslím, ze by to ještě nepoznal.Ale zase me zarazí, ze mi řekl, ze u me neproběhla dva měsíce ovulace, jak to pozná?Já ovulaci mela podle me, protože to vždy cítím v podbřišku, mate prosím někdo zkušenost?
@kaji3112 jak to máme vědět. Nepíšeš kdy byl sex. Zda si vysadila ha, zda máš pravidelný cykly, jak dlouhé, zda víš kdy byla ovulace. Leda test
@lachtanice86 sex byl každý den az do MS. Ha jsem nikdy nebrala. Cykly mám vždy pravidelné 28-30 . Ovulaci jsem měla 25.12
@lachtanice86 Co myslis?
tak TT negativní :(

@kaji3112 no bříško by se tak rychle nezvetsilo.. těhotenství zjistíš až po testu, se kterým bych ještě ale pár dní počkala...