icon

Můžu být těhotná?

whitefoxy
21. kvě 2016

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda můžu otěhotnět pokud jsem příteli nasadila kondom rukou kterou jsem mu předtím honila a měla jsem na ní jak se říká "kapičky lásky". Trochu se teď bojím. :/ Spali jsme spolu den po menstruaci. ☹

veritanas
21. kvě 2016

Za sebe bych byla v klidu..ta šance, že budeš těhotná je absolutně minimální..👍😉den po ms je skoro jistota, že to bude v klidu a ještě ten kondom... nebála bych se...😉

alkuska
21. kvě 2016

@whitefoxy souhlasím s @veritanas, taky myslím že to bude OK 🙂

whitefoxy
autor
22. kvě 2016

Takze myslite ze ikdyz nejake ty kapicky asi na tom kondomu byly z toho ze jsem si neumila ruku pred tim nez jsem mu ho nasadila ze nemuzu byt? Ka v to doufam ale i tak se bojim :(

whitefoxy
autor
22. kvě 2016

@alkuska Takze myslite ze ikdyz nejake ty kapicky asi na tom kondomu byly z toho ze jsem si neumila ruku pred tim nez jsem mu ho nasadila ze nemuzu byt? Ka v to doufam ale i tak se bojim :(

veritanas
22. kvě 2016

@whitefoxy dívej, řeknu to tak... já to dělám taky a těhotná jsem z toho ještě nebyla..😉a navíc den po ms je fakt malá pravděpodobnost...

whitefoxy
autor
22. kvě 2016

@veritanas dobre dekuji 🙂

veritanas
22. kvě 2016

@whitefoxy kdyby ses moc bála a měla pochybnosti, zajdi k lékaři na konzultaci, ale myslím, že ti řekne to, co my.pripadne nabídne tabletku..ale myslím, že je to fakt zbytečné..i něco jíst i se stresová..🌼👍

whitefoxy
autor
22. kvě 2016

@veritanas asi to nic nebude ale moc dekuji za odpovedi pomohly mi a uklidnily me 🙂