Můžu být těhotná, i když mám menstruaci, kojiím a beru antinu?
Holky chci se vám s něčím svěřit, nejde mi to vysvětlít koncem července jsem měla menstruaci takou slabou pár dní a týden zase pár dní tak středně a před pár dny tak silnou s pobolivanim v podbřišku. :-/ podotýkám,že beru antinu a ještě kojim a menstruace si chodila kdy chtěla a teď jí mám tak často a strašně chutě mám na jidlo, unavená, a nafoukla jsem 😀 těhotná asi nebudu to je blbost asi že? 😀
@sabush97 já minulý rok na podzim brala antikocepci, měla jsem pravidelnou menstruaci - ale různě dlouhou, ale nekojila jsem. Nakonec mi menstruace začala slábnout a jednou nepřišla vůbec. Nakonec jsem byla v 8/9 tt těhotenství. Nějak jsme se s doktorkou dobrali k tomu, že jsem pravděpodobně z důvodu střevní chřipky tak nějak nestrávila jeden nebo víc prášků a už to bylo. Krvácení další měsíc byla pak způsobeno asi tím, že jsem měla v děloze obrovský hematom. Takže bych řekla, že se to úplně nevylučuje, test stojí cca 50 Kč, pro svůj klid bych si ho udělala. Já si ho udělala jen tak z hecu a teď čekám, kdy 3týdenní miminko přejdou větry, abych si mohla jít lehnout.

Bylo by to dost hodně nepravdepodobné