Můžu být těhotná i přes menstruaci?
Příznaky jsem měla např.na dotyk bolavá prsa,bolelo mě v podbříšku a když dělám namáhavou práci tak mi břicho ztvrdne co to může být? 🙄
Zkus si hned zítra ráno udělat test, melo by to byt jasnější. Ale možný je všechno, znám holky co měly i další dvě menstruace a byly těhotné 😉
Může. Někdo menstruje i dýl.
Nárůst hormonu může být i před příchodem MS, ale ta taky může přijít, že se mimi neudrželo. Dřív - bez krve a UTZ a testů by se to nevědělo... ale třeba jen tělo ještě nezaregovalo. Hodně štěstí!
AAhoj já ve všech 3 těhotenství mela menstruaci ještě další 3 měsíce!!!
V 1 a 2 těhotenství jsem to zjistila v 7. týdnu,ranní nevolnost a nemohla jsem cítit nic smazenyho a cigaretovy kouř (příteli jsem nadávala že smrdí jak vajgl 😀 ) A u 1 těhotenství mě testy vycházely negativně!!
U posledního těhotenství jsem to zjistila až skoro v 16TT při běžné kontrole a dá se říci,že až do konce9 měs jsem nevěděla že jsem těhotná 🙂 až na to bříško 😀

Ahojte, chtěla bych se zeptat, v pondělí jsem byla u doktora, který mi bral krev a HCG bylo 47. Poté mi doktor volal, že je pravděpodobné, že jsem těhotná a mám se za ním zastavit 7.5. na ultrazvuk. Jenže dnes jsem dostala menstruaci a jsem z toho celkem špatná. Je možné, že bych mohla být těhotná i tak? Poslední menstruaci jsem měla 3.4. Děkuji všem za odpověď.