Co to může být? Mohu být těhotná?

md21
10. bře 2020

Ahoj, prosim o radu. Pred tydnem jsem byla na gynde, protože jsem mela zpodeni MS 4 dny a pozitivni test. Mezi objednáním a dojetím na gyndu bylo cca 14 dni, a zacala jsem krvácet. Ms mam vzdy pravidelnou, s bolestmi břicha, silnou (na x vložek denne) ,tentokrát jsem krvácela slabe, světlejší krev, nebolelo me břicho ani prsa, nic. Trvalo to 3-4 dny, ten ctvrty den uz to bylo opravdu hodne slaboulinke. Od te doby co to skoncilo me hrozne boli prsa, na gynde mi rekl dr ze to na těhotenství nevypadá, vzal mi krev, promhmatal prsa. Boleli me šíleně, ani podprsenku nemohu normálně mít. Objednal me na dalsi tyden (zitra tam jdu). V te rychlosti a stresu jsem se nezeptala ani proc. Stale me prsa silene boli a mam i bily vytok, obcas me píchne v pravém podbřišku. Co to muze byt, mohu byt těhotna i presto ze minuly tyden rekl ze to nevypadá na těhotenství?

jjasmina
10. bře 2020

@md21 spis ne, asi vás objednal, jestli vše odešlo s ms

aselluska
10. bře 2020

@md21 pokud bylo krácení slabé, možnost je. Pokud nejde o cucky a bolestivou ms jako vždy, mohlo by to vydržet. Ale vždy je lepší počítat se vším.

md21
autor
10. bře 2020

@aselluska zadne cucky jsem nemela, a byla vazne slaba a hlavně uplne bezbolesti, ms mam vzdy s bolestmi, ze si beru i prášek, hlavne i silnou mam ms, a ted me stacill opravdu mene vložek na den nez normalne, beru si kolikrát i dve najednou, jak to mam silne a ted v pohode stacila jedna... A hlavne mam od te doby citlivá prsa, opravdu hodně, bundu si skoro nezapnu jak me boli a i pritel si sam vsiml, ze je mam vetsi, pevnější...

magda001
10. bře 2020

@md21 Já měla to samé, a byla jsem těhotná, ale mně to přítel upozornil on si toho prostě všiml řekl mi ty jsi těhotná a já nee.. A nakonec to tak bylo.
Držím palce, ale uvidíte zítra budete moudřejší a rozhodně pak napište jak jste dopadla 😉

md21
autor
11. bře 2020

@magda001 tak těhotenství to rozhodne neni, na prsa mi rekl, ze je to asi hormony a dal mi duphaston a estrofem... Rekk, ze mi vaječníky vubec nefungují jak by meli a mam přijít 16.4.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru