Můžu být těhotná i přes menstruaci?

papajinec
14. lis 2015

Ahoj, chtěla bych se zeptat...
S přítelem se snazime o prcka, ovšem test 5.dní před MS selhal...a dva dny před mou očekávanou MS nevyšel také.Jenze v den kdy MS měla dojít ... Nic - u me nezvyklé a ještě nezvyklejsi byl stav hned druhy den, kdy jsem to dostala (no v mém případě bych to nazvala spinenim.Mne jakmile MS začne tak s tím ze začne). Poté nasledovaly dva dny silného krvaceni, a den nic. Až na další den po delší a rychlejší procházce jsem to na onen den opět dostala. Mamka mi řadí TT test s tím, že i při MS těhotná být muzu. Jaká je pravděpodobnost že ony dva testy před MS selhali?? Silnější menstruaci doprovázela i zvýšena teplota, únava, a obrovské bolesti.

papajinec
autor
14. lis 2015

Zapomněla jsem říci že ono spineni také trvalo dva dny

bajana
14. lis 2015

Testy sa pred meškajúcou MS nemajú používať. Je zbytočné polemizovať o tom, či zlyhali, ak boli negatívne. Je normálne, že boli negatívne. Navyše sa bežne stáva, že nedočkavé snazilky testujú príliš skoro, vyvolávajú duchy a upinaju sa na ne, potom príde MS, sú sklamané a vinu dávajú "falošne pozitívnym" testom. Pritom sa jedná o biochemické tehotenstvo, ktoré sa neuchytí a odíde s MS. Takže odporúčam užívať si snaženie, nesledovať sa a testovať až po vynechanej MS.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru