Můžu být těhotná, nebo jsou to prášky?
Ahoj holky. Tak mam po druhem ivf. Test jsem si mela delat v patek ale nevydržela jsem. Dnes je to 10 ty den po ET. Myslite ze muzu byt tehu nebo jsou to prášky?? Prvni test jsem delala osmý den a druhý dnes. Čárka zesílila. Nebo se mi to aspon zda.

Děkuji jsem strasne šťastná. Po předchozím neúspěchu jsme ani nedoufali
Jasne pozitivni,maminko😊😊😊😊😊😊😊.Jezisek nadeloval o neco driv.....a naaaaadherne😊.at se vam je dari a miminku jeste vic
Gratulace 🙂 🙂 🙂 🙂
Holky dekuji vam moc. Jen je mi divné ze nemam zadne příznaky. Muj to jeste nevi.mysli si ze to zase nevyslo.
Je tam kulihrasek. Gratuluji 🙂
@macela34 Toto je víc, než jasné....Tohle fakt Pregnyl není a navíc, ten by nesílil. Nenechávali jste dávat náhodou 2 embryjka? Kolikadenní bylo(y)? Jinak super úspěch, že se povedlo už na 2IVF, to je úspěch 🙂.
Velká gratulace, držíme pěsti, hlavně ať je tam, kde být má/mají... 🙂
gratuluji
@monyna83 ne ne nechali jsme jen jedno. Uz mame osmiletého doma,tak jsem nechtěla riskovat dvojčata. A navic po pětidenní kultivaci zůstalo jen jedno vajíčko dobre se vyvíjející. Ostatni po třetím dnu zacali zpomalovat a šestý den touž nebylo ani na zamrazení.a to jedno co zůstalo,tak mi zavedli.
@macela34 Tak to už byla krásná blastocysta, možná i hatchující... To je pak super úspěch, já mám také 4 v mrazáku, resp. 2 moruly a 2 blasty... Obrovská gratulka, ale jak píši, ještě opatrně s radováním, hlavně, aby bylo mimi, kde má být... Já jsem toho zářnám příkladem po 2.IVF...Nešlo o mimoděložní, to ne, jen se nikdy nenašlo ☹... Tím tedy nechci strašit, chraň bůh... Moc ti to přeju, ať je to v pořádku a miminku se u Tebe moc a moc líbí, pořádně se zavrtá a zůstane s Vámi 🙂
@macela34 Nádherná čárka 🙂 Já jsem ted třetí den po Ketu.
@tehulka1167 tebe to čeká za chvilku 😉 //
@mrshka Nooo,hlavně ,aby tam ty // byly 🙂 tolik toho mrnouska chceme. Vždyt to holky sami dobře znáte 😉
Nam kdyz to nevyšlo poprve, tak jsme byli sokocani a dokonce i dr. Porad jsme slyseli jak to bude snadný ze hned otehotnim a nedošlo ani k embryotransferu.obrecela jsem to. Tak snad ted bude uz vse dobre.
@macela34 Tohle se z krve určitě nezjistí, pouze podle UTZ, ale určitě se neboj. Testík vypadá krásně a hCG bude jistě vysoké.... Hele já nevím, záleží na CAR, kam chodíš. Já dojížděla k Apolináři. Tam se třeba vůbec krev nebere a rovnou se dělá UTZ. Já byla na krvi jako samoplátce a výsledky jsem měla ještě týž den, tak předpokládám, že to ve Tvém CARu bude obdobné.
Ono je na UTZ vidět něco, až je teprve hCG přes tisíc a to ani není jistotou, takže je teď první vypovídající hodnotou rostoucí hCG a cca za 1-2 týdny UTZ.
Holky mam vysledky. 950 hcg 12ty den
Teda 12ty den po et po 5ti denni kultuvaci
Holky a maminky chci se vás všech zeptat užívám 2 krabičku nosifol forte jeden sáček deně zapíjím tekutinou sáčků už mám asi jen 8 měla některá z vás nosifol a byla s nim spokojená ?? Děkuji
mám takové to šimrání v bříšku nevím nebolí to tak ,ale někdy sem tam píchne ,ale někdy to nebolí jen jako by mi to vadilo tak si hned lehnu je to většinou v sedu

povedlo se 😉