icon

Můžu být těhotná, nebo jsou to prášky?

macela34
25. lis 2015

Ahoj holky. Tak mam po druhem ivf. Test jsem si mela delat v patek ale nevydržela jsem. Dnes je to 10 ty den po ET. Myslite ze muzu byt tehu nebo jsou to prášky?? Prvni test jsem delala osmý den a druhý dnes. Čárka zesílila. Nebo se mi to aspon zda.

Můžu být těhotná, nebo jsou to prášky?Můžu být těhotná, nebo jsou to prášky?
Strana
z2
megy
25. lis 2015

povedlo se 😉

macela34
autor
25. lis 2015

Děkuji jsem strasne šťastná. Po předchozím neúspěchu jsme ani nedoufali

nonnni
25. lis 2015

@macela34 myslim, ze je duvod gratulovat🙂

andysebesta
25. lis 2015

Jasne pozitivni,maminko😊😊😊😊😊😊😊.Jezisek nadeloval o neco driv.....a naaaaadherne😊.at se vam je dari a miminku jeste vic

pety91
25. lis 2015

Gratulace 🙂 🙂 🙂 🙂

macela34
autor
25. lis 2015

Holky dekuji vam moc. Jen je mi divné ze nemam zadne příznaky. Muj to jeste nevi.mysli si ze to zase nevyslo.

lv
25. lis 2015

@macela34 neboj, příznaků bude..já neměla žádné ani u jednoho těhotenství, zpočátku..

nanyh
25. lis 2015

Je tam kulihrasek. Gratuluji 🙂

pampalin
25. lis 2015

@macela34 🙂 🙂 🙂 Čárka je mnohem silnější, je to tam, mamčo!

monyna83
25. lis 2015

@macela34 Toto je víc, než jasné....Tohle fakt Pregnyl není a navíc, ten by nesílil. Nenechávali jste dávat náhodou 2 embryjka? Kolikadenní bylo(y)? Jinak super úspěch, že se povedlo už na 2IVF, to je úspěch 🙂.
Velká gratulace, držíme pěsti, hlavně ať je tam, kde být má/mají... 🙂

lucykal
25. lis 2015

@lv já je měla když jsem těhotná nebyla a chtěla být a dyž jsem byla ani jsem to nepoznala a nevěnovala tomu pozornost.)

lucykal
25. lis 2015

gratuluji

macela34
autor
26. lis 2015

@monyna83 ne ne nechali jsme jen jedno. Uz mame osmiletého doma,tak jsem nechtěla riskovat dvojčata. A navic po pětidenní kultivaci zůstalo jen jedno vajíčko dobre se vyvíjející. Ostatni po třetím dnu zacali zpomalovat a šestý den touž nebylo ani na zamrazení.a to jedno co zůstalo,tak mi zavedli.

monyna83
26. lis 2015

@macela34 Tak to už byla krásná blastocysta, možná i hatchující... To je pak super úspěch, já mám také 4 v mrazáku, resp. 2 moruly a 2 blasty... Obrovská gratulka, ale jak píši, ještě opatrně s radováním, hlavně, aby bylo mimi, kde má být... Já jsem toho zářnám příkladem po 2.IVF...Nešlo o mimoděložní, to ne, jen se nikdy nenašlo ☹... Tím tedy nechci strašit, chraň bůh... Moc ti to přeju, ať je to v pořádku a miminku se u Tebe moc a moc líbí, pořádně se zavrtá a zůstane s Vámi 🙂

macela34
autor
26. lis 2015

@monyna83 to doufam ne. Zitra jdu na krev. Da se to zjistit z krve?? Za jak dlouho mu řeknou vysledky krve v caru nevíš prosím?

fonamor
26. lis 2015

@macela34 je to jasný, je tam🙂... gratuluju moc🙂)

tehulka1167
26. lis 2015

@macela34 Nádherná čárka 🙂 Já jsem ted třetí den po Ketu.

mrshka
26. lis 2015

@tehulka1167 tebe to čeká za chvilku 😉 //

tehulka1167
26. lis 2015

@mrshka Nooo,hlavně ,aby tam ty // byly 🙂 tolik toho mrnouska chceme. Vždyt to holky sami dobře znáte 😉

macela34
autor
26. lis 2015

Nam kdyz to nevyšlo poprve, tak jsme byli sokocani a dokonce i dr. Porad jsme slyseli jak to bude snadný ze hned otehotnim a nedošlo ani k embryotransferu.obrecela jsem to. Tak snad ted bude uz vse dobre.

monyna83
26. lis 2015

@macela34 Tohle se z krve určitě nezjistí, pouze podle UTZ, ale určitě se neboj. Testík vypadá krásně a hCG bude jistě vysoké.... Hele já nevím, záleží na CAR, kam chodíš. Já dojížděla k Apolináři. Tam se třeba vůbec krev nebere a rovnou se dělá UTZ. Já byla na krvi jako samoplátce a výsledky jsem měla ještě týž den, tak předpokládám, že to ve Tvém CARu bude obdobné.
Ono je na UTZ vidět něco, až je teprve hCG přes tisíc a to ani není jistotou, takže je teď první vypovídající hodnotou rostoucí hCG a cca za 1-2 týdny UTZ.

macela34
autor
28. lis 2015

Holky mam vysledky. 950 hcg 12ty den

macela34
autor
28. lis 2015

Teda 12ty den po et po 5ti denni kultuvaci

fonamor
28. lis 2015

@macela34 Moc gratuluji!!🙂

existovat
28. lis 2015

Holky a maminky chci se vás všech zeptat užívám 2 krabičku nosifol forte jeden sáček deně zapíjím tekutinou sáčků už mám asi jen 8 měla některá z vás nosifol a byla s nim spokojená ?? Děkuji

keny123
28. lis 2015

@existovat já jsem ted uživala měsíc a právě začínám honit / / na testech 🙂

existovat
28. lis 2015

mám takové to šimrání v bříšku nevím nebolí to tak ,ale někdy sem tam píchne ,ale někdy to nebolí jen jako by mi to vadilo tak si hned lehnu je to většinou v sedu

existovat
28. lis 2015

@keny123 mám takové to šimrání v bříšku nevím nebolí to tak ,ale někdy sem tam píchne ,ale někdy to nebolí jen jako by mi to vadilo tak si hned lehnu je to většinou v sedu

existovat
28. lis 2015

@keny123 a máš nějaké příznaky ?? Mě začlo bolet v krku a bolí mě bříško jak kdybych jedla česnek ..myslíš ,že to může mít vliv na těhotenství? Děkuji za odpověď

keny123
28. lis 2015

@existovat já nemám nic....nekdy břicho na ms...

Strana
z2