Můžu být těhotná? Od kdy to určí gynekolog s jistotou?

maggie287
8. pro 2015

Zdravím všechny 🙂
Chci se zeptat, v srpnu tohoto roku jsem vysadila HA a poslední menstruaci jsem dostala 16.10. 2015 a od té doby nic. Vždy jsem to ale dostávala pravidelně, takže mám podozření, že bych mohla být těhotná. Mám i pár dalších možných příznaků jako např. bolest břicha jako při menstruaci, i když jsem ji jak už jsem psala nedostala. Občas se mi zamotá hlava a nebo se mi zvedne žaludek jakmile ucítím nějakou vůni. I únavu pociťuji víc než dřív. Před pár dny se mi stalo, že jsem prospala celé odpoledne (i přesto že v noci jsem normálně spala). Myslíte že bych mohla být těhotná? A od kolikátého týdne určí těhotenství s jistotou gynekolog?
Děkuji za rady 😉

bajana
8. pro 2015

Prosím ťa nabudúce upresni názov otázky...a pri tomto probléme ani nezakladaj novú otázku, je ich tu strašne veľa a každý týždeň pribudnú aspoň tri...
K otázke: Nechránený styk = možné tehotenstvo. Odpoveď ti dá najskôr tehotenský test, gynekolog od 5tt podľa rozboru krvi a od 7tt podľa utz...počítané od prvého dňa poslednej MS.

keny123
8. pro 2015

proč si neuděláš test?věšteckou kouli tu asi nikdo nevlastní 😉

majkoz
8. pro 2015

A co třeba udělat si těhotenský test? ;)) Koupě TT,jeho následné počůrání a odečtení výsledků bude ve finále asi stejně časově náročné, jako sepisování dotazu a čekání na posouzení zde;) A ano,myslím, že opravdu můžeš být těhotná;)))

blpb
15. pro 2015

Ahojky vsichni,vcera jsem si delala test byl pozitivni a dnes taky. Myslite ze se muzu tesit na mimi?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru