Můžu být těhotná po odstranění vejcovodu?

zuzlinka30
31. srp 2018

Ahojky holky pred mesicem jsem prodelala mimodelozni tehotenstvi a odstranili mi levy vejcovod , ted je to mesic po operaci a delala jsem si test z duvodu boeslti a zvetseni prsou a caste chozeni na zachod a ejhle test je pozitivni co myslite ? Muze se jednat o tehotensvi?

misula29
31. srp 2018

@zuzlinka30 proč by ne? taky jsem otěhotněla hned další cyklus

zuzlinka30
autor
31. srp 2018

@misula29 moc dekuji jen jsem se trochu lekla kdyz jsem rano koukala na test tak me napadlo jak dlouho ve me zustavaji hormony po operaci. A u vas probehlo vse v poradku mam strach?

preiba
31. srp 2018

Já si myslím, že to možné je 😌

zuzlinka30
autor
31. srp 2018

Opravdu jsem na test dnes koukala dost prekvapene ale taky samozdrejme me prepadl strach aby to zase nebylo mimodelozne.

preiba
31. srp 2018

@zuzlinka30 to hold nejde ovlivnit, vše ukáže čas. Věřím ale, že smůlu jste si vybrali a bude to už ok 🙂

zuzlinka30
autor
31. srp 2018

@preiba moc dekuji v pondeli jdu k doktoru

katkakrchova
Autor odpověď smazal
Zobraz
misula29
1. zář 2018

@zuzlinka30 u mě to bylo opět mimoděložní,ale u vás to bude určitě vše v pořádku 🙂 I doktor na mě čučel,že se s tím ještě nesetkal .

zuzlinka30
autor
1. zář 2018

@misula29 tak to me moc mrzí, je hrozne se takhle bát. Nemam si skym o tom promluvit pritel se bojí a nechce se o tom bavit ,tak proto pisi sem. Ale zase si rikam na testu jsou dve carky no tak uvidime. Snazim se na to nemyslet ale ono to moc nejde 😞

misula29
1. zář 2018

@zuzlinka30 neboj ,dopadne to dobře 🙂 Člověk pokud má blbou zkušenost tak se bojí a může mu tisíc lidí říkat ať na to nemyslí,ale vytěsnit to prostě nejde. Ti chlapy jsou tady v tomto většinou trochu jiní a myslím,že ani pořádně neví co nám mají říct. 🙂

zuzlinka30
autor
3. zář 2018

Tak jsem dneska byla u doktora a prni co mi rekl je je to v deloze , pry to je zacatek ale jeste cekame na vysledky krve ale uz se raduji.

zuzlinka30
autor
6. zář 2018

Tak jsem dnes zacala trochu spinit, doktorka me chtela hned videt ale v deloze pry nic moc nevidi 😞 ted cekam na vysledky krve . Proste nam se to asi nikdy nepovede , proc to nemuze byt jednou normalni?

martaskaaa
25. zář 2018

@zuzlinka30 jak to dopadlo?

zuzlinka30
autor
27. zář 2018

Ahoj tak ano byla jsem tehotna ale plod se nevyvijel , dnes jsem po kontrole .deloha uz je cista a pry se zase muzeme snazit. Jenze nejprve mimodelozne a ted zamlkle tehotenstvi a co prijde ted mam obrovsky strach znova do toho jit, ale mimco chci a moc . Dekuji všem

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru