Můžu být těhu? Nebo je to jen vsugerované?
Zdravým , jsem tu nová a měla bych na vás dotaz a prosbu o rady a zkušenosti.
S přítelem jsme se nastěhovali do nového bytu a rozhodli jsme se že se pokusíme o miminko, snažíme se už tak třičtvrtě roku až rok a stále nic. Používám aplikaci na zaznamenání ms a vždy jsem to dostala tak 3 dny před tím co tam udával kalendář a tento měsíc nic, takže jsem čekala ty tři dny do udávaného data a zase nic. Další tři dny nic takže jsem udělala těhu test a vyšel negativní , proste ani náznak. Kamarádka mi řekla ze na test je brzy takže jsem utikala do lékárny koupit mamatest 10 s tím ze ho udělám za pár dní. V praci s kolegyní už jsme probírali ze klidně těhu být mužu ale hodně čerstvě a nechtěla me pustit k praci 😂 . V zápětí bolest jako na ms a jdu na wc a opravdu přišla . Takže zklamání . Jenže , menstruace hrozně slabá , tampon se ani nenasákl a na vložce po noci úplně tečka ani ne krve, na wc jen parkrar utřu a nic . Je to divné protože obvykle mám velmi silnou ms. Bříško pobolívá píchá , bolí zadá , prsa , po ránu nevolnost a během dne se to lepší , pracuji na pokladně a když jsem markovala kuřecí prsa a viděla zvedl se mi žaludek , nikdy mi to nevadilo!
Omlouvám se za sloh a za detaily ale nevím si rady , raději se zeptám tady vás protože nechci být za tupců u dr 😂
Ahoj, můžu jen napsat, že já jsem to tak měla. MS přišla, ale kde nic tu nic... nějaké příznaky jsem měla až později, bolestivá prsa.. a nevolnosti ještě později. Ale to má každý jinak samozřejmě 🙂

Muzes a nemusíš. Moznosti je hodne. Pockej tyden s dalsim testem a uvidis. Pak to bude i na dr, at bude vysledek jakykoliv. Pokud ti bude zle, upaluj hned. Drzim pesticky, at to dopadne tak, jak si prejes.