Můžu dělat těhotenský test i odpoledne z ranní moči?
Ráno jsem si udělala těh.testík a mám tam ducha -načůrano mám ve sklence ,tak si říkám kdy sis skočím pro testík můžu tu moč použít k testování ještě ted?Nebo musí být "čerstvá"?Nechce se mi čekat do zítra na raní..
Ono je v podstatě jedno kdy se čurá a kdy se testuje 🙂 když tam těhu je ukáže se ...Jen u ranní moče je ta koncentrace hormonu vyšší...
U soucasnych citlivych testu neni treba delat ho rano. Da se udelat kdykoli behem dne. Volila bych ovsem vzdy "cerstvou" variantu 🙂
Já nějak nechápu, jaký by to mělo smysl, testovat dvakrát ze stejné moči? 😕
Me naopak odpoledne byla silnejsi....rano zas stejna jako odpoledne(den predem) a odpoledne zas o neco silnejsi..... ja testovala spis z odpoledni moci nez z te ranni
Já mám tedy zušenost, že z ranní moči byla druhá čárka slabší, vždy byla silná až z moči odpolední 🙂 Každopádně nechápu, jak může ue stejné moči vyjít test jinak, když je tam ta samá koncentrace hormonů?
Já jsem vždy měla silnější druhou čárku z moči odpolení a nebo večer 🙂 ...
Dnes jsem jsi koupila test,ale nevím jestli si ho můžu udělat když mám menstruaci :(
Na internetu jsem četla že když budu mít tampon je to možné ...
Ano to chápu ,ale s mím přítelem jsem se vyspala při menstruaci.. Ano je to nechutné ale došlo k tomu ve vaně ..tak mě jen zajímá jestli to je možné
Ja si delala test vecer a mela jsem tam kraasnou dalnici 😊

z té ranní to bude pořád stejné, zkus použít novou a uvidíš, jinak vydrž do rána 😉 držím pěsti 🙂