Můžu otěhotnět při užívání antikoncepce?

elinavy
8. črc 2016

Ahoj holky,beru HA 4 měsice a chci se zeptat či můžu být těhotná? Včera se do mě přitel udělal ale ne cely prostě kapku,zbytek se udělal na sebe.. Myslite že bych mola být vtom?

andreaandrejka
8. črc 2016

@elinavy Jestli bereš pravidelně tak nemůžeš 😀 Jinak teda předpokládám,že jí bereš taky proto, aby se do tebe partner udělat mohl 😀 P.S. Přečti si příbalový leták!

g_m
8. črc 2016

@andreaandrejka
@elinavy Rozhodně může, i když ji bere pravidelně! HA nezaručuje 100% ochranu. Šance tam je, sice malinká, ale pořád je.

andreaandrejka
8. črc 2016

@g_m Pokud bere pravidelně, tak šance je, ale velice minimální. Máš pravdu. 🙂 Jinak dle dotazu mám dojem, že zakladatelka o braní HA nic moc neví a příbalák asi nečetla. 🙂

elinavy
autor
8. črc 2016

Nečetla to je fakt :D
Ale děkuju za odpovědi 🙂

andreaandrejka
8. črc 2016

@elinavy No jo, to tady dost frčí něco brát a nečíst příbalák 😀

isabelafuentes
8. črc 2016

Tady nekdo zase snedl vsechnu moudrost sveta! :D

elinavy
autor
4. zář 2016

Ahoj holky mám další problém..minulý měsíc mi skončila menstruace a po týdne po menstruaci sme měly s pritellem sex a všimla sem si že mám větší podbřiško ..viz foto..A příští týden mám dostat menstruaci ..prosím poraď te..těhotensky test sen si zatím neudělala..mám čekat na menstruaci nebo si ho udělat? Předem děkuju za odpovědi..jinak HA beru půl roku

elinavy
autor
4. zář 2016
elinavy
autor
6. zář 2016

Prosím odpovězte :(

isabelafuentes
9. zář 2016

@elinavy Panebože, jestli už máš takovéhle bříško, tak to možná těhotná budeš, ale ne měsíc, ale o trochu déle... 😕 Tak si ten test prostě udělej, ne??

g_m
9. zář 2016

@elinavy Nebylo by rychlejší zkusit si test, než nahrávat fotku a čekat na reakce na diskuzi? My do tebe stejně nevidíme, takže ti nikdo nemůže jednoznačně odpovědět a budou to jen dohady 50 na 50...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru