Můžu se radovat? Jsem těhotná?
Ahoj/dobrý den, loni jsme se s manželem snažili o mimčo, nedařilo se, jen jednou jsem měla silnější duchy na TT, ale to po šesti dnech zpoždění odešlo samovolně..
Od nového roku jsme to už nechteli řešit, měla jsem mít menzes v sobotu, všechny příznaky (tlak břicha, bolavá prsa, pupínky všude) jako kdyby to mělo být za rohem.
No ale furt nic. Třetí den test a II viditelné... Dneska ráno o něco silnější (ač manžel tvrdí, že to ještě není vybarvený.. A já jsem taky pesimista).
Tak chci poprosit o další názory.. Dole je TT včera odpoledne, nahoře dnes ráno (4.den zpoždění).
Díky moc!

@priefi dneska jsem šla na krev, za měsíc mám další prohlídku kdy dostanu průkazku a pak za dva týdny hned screening a genetiku. A další dva týdny na to triple test či co. Jsem z toho celkem na větvi :D jen se modlím, aby mi neodebirali plodovku, úplně nedokážu strávit představu obr jehly v břiše 😳 snad se mi to vyhne
@kzd verim, ze vse bude ok a na plodovku nebudes muset. Ale tu plodovku myslim muzes i odmitnout... tech testu a kontrol je hodne a tech stresu kolem toho jeste vic. Smutne je to, ze i kdyz reknou, ze neco je asi spatne, nemusi byt spatne a naopak. Ale vse bude ok, neboj 😊 drzim pesti! Jez ted fazole, jsou v tehu hodne zdrave 😊 a s ohledem na to.ze nejis maso, myslim ze budou fajn i na zelezo a bilkoviny 😊
@kzd Zdravim a gratuluji! Byla jsem na plodovce minulý týden a vůbec to není tak hrozné jak to zní. Jehla je jen půlmilimetrová a píchne to jako když berou krev. Daleko horší je to čekání na výsledky. Já mám toxoplazmozu a zjišťuje se, jestli se to nepřeneslo na miminko. Měli dát vědět tento týden a zatím nic...tak snad zítra, je to vážně stresující...
@anetaplzen a toxoplazmozu mas akutni nebo latentni? Pokud latentni mimi by melo byt mimo ohrozeni 😉 drzim pesti, at je mimi ok. A znas zdroj nakazy toxoplazmozou?
@priefi Bohužel akutní, ale dnes jsem si volala pro výsledky a miminko v pořádku. Takže nejdřív hysterickej pláč, pak třes celého těla a stres je pryč!Konečně. Jistě to nevím, ale myslím, že v listopadu z tataráku nebo sushi. Bohužel v té době jsem ještě nevěděla, že jsem těhotná....
@anetaplzen Tak to je super,.ze mimi je v poradku! A Tobe uz je dobre?
@priefi Mně bylo dobře celou dobu. Kdyby se mi neudělaly boule u ucha a na krku, tak nevím, že vůbec jsem nakažená. Teď už mi nasadí antibiotika a vše bude dobré.
@anetaplzen tak to je dobre 😊 ono hodne zen reaguje prehnane, kdyz se je upozorni na moznost nakazy a bohuzel Ty sis to zazila, aniz bys vedela, ze jsi tehu. A to jsi mela domaci, anebo nekde v restauraci?
@priefi Připravovali jsme to doma, ale vše jsme měli koupené čerstvé v rybárně. A spotřebovali jsme to ještě ten den. To zase když to jíme, tak si opravdu vybíráme aby to bylo kvalitní a čerstvé, ale holt tam prostě někde ta mrcha byla...
@anetaplzen a jen Ty jsi nakazena? Kdyby to tam bylo, tak by to meli mit vsichni, co to jedli, ne?

@priefi viděl ukazoval já viděla prd :D