Myslíte, že není brzo na těhotenský test? 🙂
Ahoj holky 7.10. Jsem měla ovulaci s přítelem jsme to pojistily od te doby me bolí v podbrisku .19.10. By měla přijít MS myslíte ze si můžu udělat uz tehotensky test a prosím doporucte jaký je nejlepší děkuji 🙂
Ahoj holky! Tak co nového? U mě nic dneska 7 DPO ještě týden do MS. Hrůza
Ja testuji ovu takze taky cekam
Ahojky já mam 14 dni do ms. A bolest prsou 🙂
Ahooj 🙂 já jsem tu nová :D za týden čekám MS, tak se uvidí, ale nemám žádný příznaky, takže moc nedoufám, ale tak co, aspon bude víc času na přípravu hnízdečka :D
Ahoj holky, třeba mi budete některá schopná poradit. Poprvé v životě zažívám měsíc (cyklus), který je prostě divný. Od poloviny měsíce špiním. Občas červeně, občas hnědě. Jednou jeden den, pak zas třeba tři v kuse. Věčně mám nafouknuté břicho a občas i pobolívá. MS má přijít v sobotu. Včera jsem to nevydržela a udělala si i těhotenský test, který byl čistý jako dětská prdelka. Přemýšlím, jestli to vůbec můžou být příznaky těhotenství a na test je ještě brzy a nebo bych neměla okamžitě naklusat na gyndu jestli se mi uvnitř náhodou něco nepo. 😖 Ještě mě napadla další věc... před 3 týdny jsem ukončila kojení, tak jestli to nemůže souviset s nějakou hormonální změnou?
Holky, začetla jsem se do vaší diskuze a nedá mi, ale musím přidat můj pidi příběh... Vždy pravidelná MS teď poprvé 8.den zpozdění... Všechny testy negativní :( zítra jdu k Dr a nevím co si myslet... mrchu už bych nejraději neviděla.... S přítelem se snažíme 7.měsíc Držte mi palečky co to jen půjde :P
Ahoj holky, tak po delší době se musím zase ozvat. Ono asi nebude neco úplne v poradku, děje se to, co minuly mesic. Mam 6. den po menstruaci a zase se snažíme každy den, včera jsme měli sex a hned po něm jsem začala slabě krvacet. Spis světlejší krev (skoro růžová). Dnes rano před odchodem do práce šílene pichani v podbrisku. Mam z toho divny pocit. Stává se vám to?
@kobinka185 ahoj, me teda urcite ne. V životě jsem nekrvacela ani nespinila mimo MS ☹ A na nejaky krvaceni pri uhnozdovani je asi brzy. Kolikatej den jsi? Asi bych to resila s doktorem 😉
@eat No ne se to stalo akorát minuly mesic a to jsem mela to opozdeni, ale to jsem mela fakt 3 dny menstruaci mimo cyklus a pak zase klid. Jen těch 20 dnu opozdeni. A mam strach, ze to bude zase stejne, jak minule. 😤😔 No, dnes 6. den po menstuaci. A tak nejak to valcime od pondělí. A včera po tom, zase tohle 😞
@kobinka185 to je zvlastni ☹ Zkus si fakt zajit k doktorovi. Nemusi to byt neco strasneho, ale mel rict o co jde a aspon budeš vědět co a jak😉 A ovu uz byla? Treba to spis souvisi s ovu, četla jsem tady, ze nekdo pri ovu krvaci 😉
@eat No ovu zatím nijak neřeším, nechávám tomu zatím volný průběh, kdyby to opravdu neslo, tak asi začnu počítat, ale abych pravdu řekla, tak ani nevim, jak si to vypočítat. Takže netuším, jestli je to ono. My máme s přítelem sex každy den, takže myslím, ze ani moc počítat nemusím 🤔😂 Zvláštní to je, ale třeba me mohl jen nejak odrit nebo neco, kdo ví, co se tam vevnitř děje. No pokud budu dnes krvacet cely den, tak dr. Zatím jen divne křeče, ale krev ne. Divná je i ta barva, ona to neni ani krev pomalu. Hodne tekuté a načervenalé. Jako nijak se to ms nepodoba, kromě toho, ze mam vlozku 🙈😬
@kobinka185 no tak v tom pripade to muze klidne ovu byt a nebo dokonce treba i to uhnizdovani 😉 Neztracej hlavu, bude to v pohodě 🙂 Hezky se snazte a treba brzy najdes // 🙂
@eat No, snad to bude bud jedno a nebo druhé. A co ty, jak jsi na tom? Neco nového? A dekuji za uklidnění, snad to bude dobry.
@kobinka185 no ja tak nějak vyhlizim ovu, ale taky netestuju, jen pocitove. Jsem dnes 14 Dc takže by tady uz mela byt. Takze u nas snazeni a jinak se snazim na to nemyslet 🙂 Tak jsem zvedava jak dopadneme tento mesic 🙂
Tak pořád nevím... Dr. mě poslal na krev a výsledky až zítra... ale mám cystu krásných 5 cm, takže pokud se nepotvrdí těhotenství, které nevyvrátil tak v lednu operace :(
@eat Taky se to snažím nejak pouštět z hlavy, ja nevim proc mi minuly mesic tak hrabkalo h toho, tak snad to přijde teda a oboum!! Ale určite uz brzo, snad, snad 🤗🤗 Tak teda poradně se snažit a nemyslet na mimi. Tak budu držet pěsti a přeji hodne štěstí, kdyby náhodou neco, tak hned napsat 👏🙈
@nadrinka To bude OK, uvidíš. Hlavne myslet jen na to, co chceš 🤗
@kobinka185 děkuji 🙂
Holky tak jak jste na tom? U me vcera odpo a dnes bolest v podrisku, takze ovu je tuuuuu! 🙂 Vcera jsme popracovali a o vikendu jeste potvrdime. Tentokrat to proste vyjde...vsem! 🙂
@kobinka185 tak nic :( hcg = 0... teď se zbavit cysty a začít znovu
Mš se zítra vrací manžel a máme celou sobotu a neděli na snažení🙂)) To musí vyjít:D

@svobodka14 :D