Myslíte, že není brzo na těhotenský test? 🙂
Ahoj holky 7.10. Jsem měla ovulaci s přítelem jsme to pojistily od te doby me bolí v podbrisku .19.10. By měla přijít MS myslíte ze si můžu udělat uz tehotensky test a prosím doporucte jaký je nejlepší děkuji 🙂
@katerinaf27 super aspoň někdo má dobre zprávy 😉 nestresuj se a užívej si. Měsíc uteče jako voda. Kor teď před vánoci.
@be_ruska Mě to právě tak dobré nepřipadalo, když tam pořádně nebylo miminko a hlavně srdíčko ☹ Úplně jsem se z toho odpoledne zhroutila no... Ale je asi potřeba to brát pozitivně tak, že mám potvrzené těhotenství 🙂 Joo, před Vánoci to uteče..
@luci1987 Ahoj já jsem si nainstalovala aplikaci menstruačního kalendáře a ten mi podle zapsaných menstruaci vypočítal plodný dny a po půl roce sme se milovali na jeden plodný den a bum bylo to pritel nic netušil a otěhotnění jsme nechávali na přírodě protože oba děti máme mě je 32let a přítel ma 45 let samozřejmě bez ochrany
@katerinaf27 není se zceho hroutit je to potvrzené a do určité doby se každé miminko vyvíjí jinak😃
@irenka84 Jojo, díky 🙂 🙂
Holky tak já 1 DC. Jedeme znova
ženy za jakou dobu jste si delaly test ????
tak co ženy jak jste na tom ???
Tak jsem si holky dělala testík a jsou tam // 🙂 k doktorovi jsem objednaná na 24/11 tak jsem zvědavá 🙂 Hih, jinak jsem si koupila ještě i ten CB s týdny a ukázalo mi to 1-2 týden 🙂
@luci1987 Jee tak super a gratuluji!!
@svobodka14 Děkuji, zatím jsem spíš taková trošku nervozní, než mi to u doktora potvrdí, ale testy jsem si dva dělala 16/11 - den mých narozenin :D - a včera CB a dneska Mamatest :D
Ahoj holky tak jak se máte? Co je nového? Já dnes 5 DC. MS konci tak začne zase období snazenicka 😉😉 s manželem jsme si vzali ten další týden dva dny dovci to by měla být ovulka tak to by bylo aby se konečně nepovedlo 😀

@lukyte no MS mám dostat zítra takže myslím že to je spíš ono 😔 už jsem smířena. Příští týden půjdu k doktorce