Myslíte, že není brzo na těhotenský test? 🙂
Ahoj holky 7.10. Jsem měla ovulaci s přítelem jsme to pojistily od te doby me bolí v podbrisku .19.10. By měla přijít MS myslíte ze si můžu udělat uz tehotensky test a prosím doporucte jaký je nejlepší děkuji 🙂
Ještě vydrž, já šla k doktorovi po 8dnech zpoždění, TT pozitivní 10den, ale nedopadlo to. MS jsem měla již 2x o 4dny zpožděnou. Bolelo mě břicho a pak MS dorazila.
to je jen moje zkušenost, kdyby tě bolelo břicho hodně, tak asi k doktorovi..
@aptacek Tak ještě uvidíme, zkusím teda test ještě v pátek, protože jsem hrozně nedočkavá, jak to dopadne. Na jednu stranu jsem se rozhodli před 3 měsíci snažit, ale na druhou mi v pondělí do toho přišla událost, kvůli které jsme se rozhodli to teda odložit. A teď babo raď 😀 necháme to osudu 🙂 Ale říkám si, že to bude opravdu zákon schválnosti. Jindy jsme se snažili opravdu obden, aby to vyšlo a ono nic. A tento měsíc jsme se na to dostali jen 3x kvůli stěhování a ono to zrovna vyjde 😀 tak se necháme překvapit 🙂
zdravím vás snažilky u nás je to tak že mam týden zpožděni když jsem si dělala test byl velmi slabý 🙂 ale začala jsem papkat mimistar 🙂 tak držte palečky ať to vyjde 🙂
Ahoj holky,6.11 jsem samovolně potratila v 7tt,podle doktorů to byla statistická chyba.Hodně jsem krvácela a podle mě se to neudrželo.3.12 jsem dostala Ms která trvala do 11.12 podle ovulačního kalendáře mě vycházela ovulace na 17.12 a sex s manželem sem měla 12,14,15,16 a pak 18,21,24,25 a 26.Má otázka a prosba zní mohu vtyhle dny otěhotnět a kdy nejlépe si test udělat. Ms mám podle kalendáře dostat 31.12 ale po Sp teď vůbec nevím kdy.Moc vám děkuji za rady🙂
@sedlackovak šance tu je ale bylo by to lepší kdyby ste to dělali i toho 17.....a pokud bude zpoždění je lepší týden počkat a pak testit🙂
@irenka84 jasně,ale pokud to nevyjde a bude Ms tak pak to zkusím přímo v ovu,ale 2 měsíce jsem neměl a nic a teď si budu muset zvykat jelikož předtím jsem brala 7 let antikoncepci a to mi chodilo pravidelně a teď neberu nic a nějak se neorijentuji 😢

Ahoj holky, prosím o radu nebo o zkušenost 😒 mám spožděnou MS 4 dny. Testy jsou negativni. Nebyl čas na snažení se a a když už tak to bylo 28 DC a cyklus mam dlouhy 31 dní. Nevím, co si o tom myslet. Na testu už by snad byl duch, kdybych byla těhotná a hlavně jsme se nesnažili v době ovulace, kterou popravdě nevím, kdy mám, ale beru to že cca v půlce cyklu. Dnes mě ještě k tomu začalo píchat v levém vaječníku. 😞 stalo se vám něco podobného? A co by to mohlo být? Moje gynekoložka ma dovolenou 🙄