icon

Myslíte, že není brzo na těhotenský test? 🙂

cibuliste
16. říj 2016

Ahoj holky 7.10. Jsem měla ovulaci s přítelem jsme to pojistily od te doby me bolí v podbrisku .19.10. By měla přijít MS myslíte ze si můžu udělat uz tehotensky test a prosím doporucte jaký je nejlepší děkuji 🙂

lukyte
19. říj 2016

@katerinaf27 Drzim pesti ovu 14.10. musi prinest mimco kdyz mam tento den narozky 😉

cibuliste
autor
19. říj 2016

@katerinaf27 děkuju moc 🙂 ja vám držím palacký at to vyjde 🙂

katerinaf27
19. říj 2016

@lukyte Tak to zpětně gratuluji! Koukala jsem že jsi z Brna 🙂 Snad to vyjde no, už jsem úplně nervózní ale nechci tomu podléhat aby se akorát MS "jen" neoddálila..

cibuliste
autor
19. říj 2016

@lukyte ja ti tak držím palecky 🙂

be_ruska
19. říj 2016

@katerinaf27 jee ja jsem taky z Brna ☺taky držím palce ať to vyjde. Koukám že jsme tu teď všechny co čekáme

katerinaf27
19. říj 2016

@be_ruska Supeer 🙂 Děkuji moc! Od včera večer mě trošku pobolívá a občas jakoby píchne v podbřišku, tak nevím no.. Nechci si nic vsugerovávat 🙂

be_ruska
19. říj 2016

@katerinaf27 Me podbrisek poboliva už od ovulky tak taky nevím. ☺ teď by to mohl být už příznak MS ale to doufám že ne když to trvá už 14 dní ☺

lukyte
19. říj 2016

@cibuliste Dekuji zlato :-*
@be_ruska To cekani je des proste...
@katerinaf27 taky premyslim co mam vsugerovane a co je fakt. Holky a kolik vam je jestli nevadi ze se ptam? 🙂 Me je 27.

katerinaf27
19. říj 2016

@be_ruska No mě od včerejška večer, dokonce mi u břicha usl psík 😀 Tak to bylo příjemné jak zahříval jak to pobolívalo 🙂 Už 14 dní? A kdy že má dojít MS?

@lukyte Jojo, to já si prožila minulý měsíc, dokonce jsem trochu i zvracela a akorát jsem to dostala dřív, jak jsem si uhnala nervy 😀

Mě je čerstvých 22 a manželovi taky čerstvě 24 🙂

be_ruska
19. říj 2016

@katerinaf27 dnes jsem 27 DC. MS má přijít nejpozději zítra. Jsem jak na trní 😀 moc bych si přála aby to vyšlo

@lukyte Jinak mě je 25 a manželovi 29. A že které části Brna jste holky?

lukyte
19. říj 2016

@katerinaf27 jee tak to jste mladicci 🙂 tak tak daleko jsem jeste nedosla abych zvracela ale porad neco pozoruji.

be_ruska
19. říj 2016

@lukyte Přesně jak říkáš. Taky si myslím že si vše vsugerovavam 😀

katerinaf27
19. říj 2016

@be_ruska Tak třeba jsi fakt těhotná! 🙂 Já Brno-černovice 🙂

@lukyte No joo 🙂 🙂 Minulý měsíc mi fakt nebylo dobře no, možná to bylo ze skleničky burčáku 😀

lukyte
19. říj 2016

@be_ruska me ma dojit v nedeli tak tez doufam ze uz ji neuvidim 😀 Ja z Vinohrad. A zitra budes testovat?

be_ruska
19. říj 2016

@katerinaf27 no jo jenže dnes ráno jsem si zkoušela test a byl negativní 😔 tak já nevím. Koupila jsem si ten Pepino. Tak zkusím ještě vyčkat aspoň do pátku no ☺

lukyte
19. říj 2016

@katerinaf27 ja jdu prave v patek zapijet kamosky maleho tak se budu krotit co kdyby nahodou :D

lukyte
19. říj 2016

@be_ruska kamosce se pozitivni test ukazal az den po 😉

be_ruska
19. říj 2016

@lukyte zítra to zkusím vydržet 😀 aspoň do toho pátku. Přemýšlím jestli si nemám taky koupit ten test clear blue. No modlím se ať to zítra nedostanu.
Jinak já jsem Brno-střed

katerinaf27
19. říj 2016

@be_ruska Kolikrát testy ukážou až týden po vynechané MS a nebo úplně později 🙂 Pepino je podle mě dobrý na takové testování, když na pevno nevíš 🙂 Já mám v záloze Mamatest Comfort 10 a super je prý i Dr.Max, asi ten růžový nebo fialový 🙂 A pak až budu těhotná tak chci digitální Clearblue 🙂

@lukyte Noo a my si chceme s manželem v sobotu dělat pěkný večer, takže taky to na nějaké šampíčko nebo víno vidím... To nemůže tak vadit ze začátku snad! 🙂

lukyte
19. říj 2016

@be_ruska zkusila bych pepino a pak ten clear 😉

lukyte
19. říj 2016

@katerinaf27 tak nevadi ale nesmim se ozrat jako dan 😀 a mam v planu to same s tim ze az budu chci ten clear blue 😉

be_ruska
19. říj 2016

@katerinaf27
@lukyte je holky tak kéž by ste měli pravdu a test by pozitivní nakonec byl ☺ jinak já mám teď po dlouhé době volný víkend tak snad ta sklenička vína neuškodí (pokud teda už neuvidím ty //) 😀

katerinaf27
19. říj 2016

@lukyte Až tak jo 😀 To já teda vůbec nepiju 🙂 Nebo teda my oba s manželem a cigarety taky nic 🙂 Jojo, ten digitální je super vymoženost ale za tu cenu ho kupovat aby tam nic nebylo se fakt nevyplatí 🙂 Já bych nejraději už testovala v pondělí, což je 10 dnů od ovulky... Ale další víkend už má dorazit ta MS no..

be_ruska
19. říj 2016

@lukyte a ty budeš kdy testovat? Až v neděli? ☺

katerinaf27
19. říj 2016

@be_ruska No tak jako velká pravděpodobnost už je!!! 🙂 Jestli MS nijak necítíš, tak supér!

lukyte
19. říj 2016

@be_ruska Uvidis drzim pesti 😉 ja prave nevim jestli to mam zkusit uz v patek rano nebo vyckat az do te nedele. :-/
@katerinaf27 Normalne nepiji ale obcas se zadari no 😀 tak 2x do roka. Presne za ty prasule to nestoji aby se ukazalo -. A 10dni po ovu je brzo co jsem cetla tak holkam to ukazalo nejdriv 12-15den po ovu.

katerinaf27
19. říj 2016

@lukyte Achjo, to budu muset prostě vydržet do dalšího víkendu ☹ A ten je taaak za dlouho 😀 No to nevadí, aspoň se zabavím tady u mě v kosmetickém salonu, budu otevírat tak musím dokupovat věcičky a zkoušet a zkoušet 🙂

be_ruska
19. říj 2016

@katerinaf27 no jak říkám píchání v podbřišku cítím už dyl takže MS by to být neměla.

be_ruska
19. říj 2016

@lukyte kdybys byla jak jak tak to zkusis už v pátek 😀 ale jestli to vydržís do neděle tak je to asi lepší aspoň by jsi nebyla sklamana jak já kdyby tam nic nebylo.

be_ruska
19. říj 2016

@katerinaf27 jo to jsem si minulý týden taky říkala jaká je to doba 😀
a kdepak máš salónek?

Strana