Myslíte, že tam je duch?
@obla to neni ryska ono je to naruzovele 🙂
@zdenkafialova jak říkám, pokud je to Dr. Max, dělá mi to taky .. 😏
@zdenkafialova jestli.je to Dr. Max tak.takovouhle carku mel.i muj muz kdyz ho pocural. Absolutne nejhorsi testy momentalne, delaji obri falesnaky.
Udělej si jinou značku zítra a obden. Ale tohle někdy testy dělají.
Udělej ještě jiný .Ja mam zkušenost s jedním vadným testem,těhotná sem neměla z čeho být,byla sem zdravá a vyšlo mi toto..jinak u všech třech těhotenství mi test ukázal správně jen toto byl nějaký úlet..natestovala sem se už hafo a kromě tohoto mi nikdy test falesne neukazal,takže ,jinou značku a za pár dní zkus znovu.😉
Ale nwm je mozne ze jsem otehotnela v dobe ms? Protoze jinak sem nemela ldy sice sme spolu spali kdyz jsem mela ovulaci ale ms prisla ale byla jina nez vzdy
@zdenkafialova kup jiny test a rano testni. Pripadne si kup digitalni clearblue a budes vedet, zda tam neco je nebo ne. A v cem byla jina ta ms?
Bud pockej 2-3 dny a zopakuj nebo digi, ja zkousela tedy s dr. Max a takhle mi test vysel slabounce pozitivni 1 den zpozdeni, do to doby mi nikdy falesnak neukazal...jinak kdybys otehotnela v pulce cyklu, tot cca 2 tydny pred ms uz by byl test vyrazneji pozitivni si myslim, otazka, jake mas cykly
Me třeba když sem byla v tom se rovnou už lehce barvila prvne ta ukazovací čárka jak se nasakoval papirek. Pokud byl duch tak se udělal az časem.
Cca před čtyřmi dny,ms ma přijít dnes +/- den
ja vidim !!
Ja zase mela podobny duchy na Dr. MAXOVI uz tyden predocekavanou MS a vzdy z toho bylo tehu. Takze bych to neodsuzovala. Ale je to porad tak 50 na 50...tak pokud jsi hodne zvedava, zajdi radeji na krevni testy nebo testuj ob 2 dny a sleduj zda sili.
Ja tam teda vidím, hodne slaboulinka ale je tam 🙂
Počkám do zítra a pokud ms nedojde udělám ten digitální test...Pak písnu

Dr. Max ? Takovou rysku mám v kteroukoli dobu cyklu .. a těhotná nejsem.