Na GS Mamatestu po 20ti minutách dušík, poradíte?
@tiburcia Ja si prave taky myslim, jen jsme si rikala, sakra, ze uz jsme ho snad vykoukala.. 😀 tak diky 😀
@zuzkamusilova ne víš co, v každém letáku u testu je do kdy vyhodnocovat, že pak může být (ale třeba nemusí) falešný výsledek...takže odečíst v limitu a uvidíš...jinak na mamatesty si holky dost stěžují, koupila bych si na zítra třeba Dr. Max 🙂
@tiburcia tak zkusim, stejne jdu zitra do kaufu pro plinky a tam je dr max lekarna, tak koupim a uvidime Udelam az po vikendu.. At je jistota.. diky za reakci
@zuzkamusilova nechci te zklamat,ale na mamatestu mam furt ducha a tehotna nejsem,tyhle značce se už vyhýbám...
Ahoj holky tak dalsi den jsem delala dalsi test a opet mlhave dusik. Dneska pres den zkusim dr.maxe a dam vedet.. jinak.uz jsem 31dc minuly byl 28..
@zuzkamusilova Pokud se ti do třech minut neukáže zcela pozitivní, nebo slabší náznak pozitivního testu, tak po 20 minutách je výsledek hodně zavádějící... tomu bych nepřikládala žádnou váhu..
@zuzkamusilova tak uvidíš, jak dál 🙂 každopádně mě třeba mama test fungoval naprosto přesně 😀 😀 ale zkoušela jsem i jiné 🙂 akorát mě mrzí, že jsme měli na začátku problémy a Dr.nás připravovala na ukončení a jak mi to bylo líto, tak jsem ten pozitivní test vyhodila s tím, že teď už je to stejně jedno... a nakonec se ukázalo po dlouhém šetření, že je to ok a pokračujeme. Tak jsem si to chtěla nechat na pamatáku.. Škoda, nevadí, na památku pak budeme mít po zbytek života potomka 😀 😀
@zuzka3112 tak to je mazec, hlavne ze jste v poradku.. drzim pesti. Ja pujdu testovat ..
@zuzkamusilova tak jak to nakonec dopadlo? Držím pěsti štěstí 😉
@pulpk no dneska jsem 1dc, takze.nic.moc. ale manzel sam chce zkusit planovane jako ze dle dne kdy je nejvetsi sance a tak... bude sranda.. diky za zeptani..
já mám doma taky Mamatesty a nevím zda jim tedy věřit....myslíte, že pokud by čárka viditelně sílila dá se věřit, že test ukazuje přesně?

Po uplynutí toho měření vyhodit a už nezkoumat... mamatest dělá duchy, já bych testovala znovu a odčítala v limitu jestli se čárka objeví nebo ne 😉