icon

Naděje na těhotenství? Pozitivní testy a nic viditelného na ultrazvuku

misutka321
30. kvě 2024

Ahoj holky,

jsem podle ms 5+3tt, zpoždění 11 dní, ovulace nevím kdy proběhla. Dneska jsem byla u doktora a na ultrazvuku nebylo nic vidět. Testy už mám přes týden pozitivní, vyšel mi i digitální clear blue. Výsledek z krve bude až zítra. Doktor tvrdí, že pozitivní testy mohou znamenat i nějakou jinou poruchu a nemusí to být těhotenství. Myslíte, že je naděje, že tam miminko bude, ikdyž dneska nebylo nic vidět, měla jste některá podobnou zkušenost 🙈

Naděje na těhotenství? Pozitivní testy a nic viditelného na ultrazvukuNaděje na těhotenství? Pozitivní testy a nic viditelného na ultrazvuku
merope
30. kvě 2024

5+3tt a doktor to řeší? Mně 6+2tt vůbec nechtěla vzít, že nebude nic vidět (a to to bylo po IVF) - nakonec teda byl aspoň gestační váček. Záleží teda na kvalitě ultrazvuku, ale že 5+3tt doktor nic nevidí, bych brala jako docela normální.

lencaa11
30. kvě 2024

@misutka321 to je brzo šla bych až na další kontrolu cca 8/9 týden max si ještě nechala udělat druhý odběr krve

hennrietta
30. kvě 2024

Když nejsou problémy, tak je nejlepší jít k lékaři kolem 7. - 8. týdne. Dřív to opravdu nemá smysl.

misutka321
autor
30. kvě 2024

@merope taky jsem se divila, že mě sestřička objednala takhle brzy, ale aspoň mi vzaly tu krev, už mi poslali výsledky a dle krve velmi časné těhotenství, kontrolu mám za 14dní tak snad už bude něco vidět 🙏

anpineapple
30. kvě 2024

@misutka321 já to takhle teď taky měla. Bohužel to dopadlo špatně a bylo to ZT. Ale třeba budete mít víc štěstí!🙏🏻