Narkóza. Jaký je váš názor?
Ahoj prosím potřebovala bych slyšet váš názor 2.7 jsem měla poslední měsíčky a 8.7 chráněny sex z kondomem jenže se nám stalo to že kondom byl malý a zůstal ve mě byl dost hluboko i hned jsem zpanikařila a začala brečet že budu těhotná že to nechci atd pustila jsem sprchu takže nevíme jestly semeno zůstali v kondomu včera jsem si dělala test dva a vyšly pozitivní oba hrozně sem začala brečet že to nechci jsem objednaná k Dr na zítra a hrozne se bojím toho že mi Dr řekne že jsem těhotná tudíž vlastně jdu hned na potrat ale bojím se narkózy co si si
@petraaroman1 A co chceš slyšet? Názor na co? Nechápu pointu příspěvku.
@petraaroman1 Taky myslím že jsi troll ☺ každopádně i krátká narkóza může mít "nežádoucí účinky".
@petraaroman1 kdybys musela na přerušení těhotenství, existují pilulky, do narkozy vůbec nemusíš.
Jen nechápu proč jsi tohle neresila v danou dobu když mimi nechceš a resis to až s pozitivním testem
Narkóza u upt trvá 15min a Dr ti může dát tabletku ta je bez narkózy a je dražší než revize cca 6tis

@petraaroman1 celková anestezie k potratu je krátká a z pohledu anesteziologa nikterak vzrušující anestezie. Což neznamená, že je zcela bez rizika ( to na světě není nic), nicméně to riziko je významně menší u anestezie šedesátnice na resekci prasklé výdutě břišní aorty