Nečekané třetí těhotenství
Dobry vecer maminky, vubec si nevim rady doma mame 2.5 letou holcicku a 1.5 leteho chlapecka a asi jsem znovu tehotna. Dalsi miminko jsme planovali tak za 10 let. Mame ted koupeny byt 3+1 a celjem velkou hypoteku na nej. Mesicne za hypoteku platime 15000 to mame na 10 let pote budeme platit uz jen 4000 a kdyz odectu vsechny poplatky tak nam zustane na jidlo, obleceni, zabavu 8000-10000 a nedovedu si predstavit s tim vyjit jako 5 clenna rodina do toho vylety, a ruzne akce pozdeji ve skole ☹ po materske chci hned nastoupit do prace ale vubec nevim kolik budu vydelavat protoze kdyz jsem otehotnela s dcerou tak jsem byla ve zkusebni dobe a propustili me. Miminko bych moc chtela a zvazujeme pokud to bude pravda i potrat ale to he pro me strasne ale vzhledem k basi financni situaci si to nedovedu predstavit a deti by museli byt tri v jednom pokojicku. Omlouvam se ale chtela bych slyset jestli jste byly v podobne situaci a jak jste ji vyresili apod.

@stankamedkova zvladnete to jak vsechny ostatni rodiny, kdyz z ladnte uzivit dve, zvladnete tri. Past se chodit nebudete a poku by to hrozilo, je tady stat, aby vam prispel. Po rodicovske si najdes praci a hned to bude veselejsi.
Ja osobne bych na potrat nesla. Nejak by se to udelalo, ale to bych si vycitala do konce zivota.