icon

Nechráněný sex, průhledný výtok... Poradíte, prosím?

deenahavlova
20. bře 2021

Ahoj snažily, maminky a ženy. Mám docela velký problém. Je mi jednadvacet, přítelovi 28. Oba pracujeme,HA neberu.... No ale abych neuhybala, 5.3. jsme měli nechráněný sex.. 8.3. jsem měla dostat MS. Nepřišla. Ovu jsem měla mít 21.2. Testy mi vycházejí negativně. Mám teplotu 37,0-37,3°C víc ne. Jsem strašně utahaná z práce, Sem tam mě píchne střídavě jakoby u vaječníků. Proto se kvůli tomu furt stresuje že by chtěl končí až za 3-4 roky, prakticky pořád že mě teče skoro průhledný výtok. Přestěhovala jsem se čerstvé do Liberce, a v téhle době se dovolat na gynekologii kde by měli volno je skoro nemožné?😔

jjasmina
20. bře 2021

A ptáte se na co, jestli ste těhotná? To vám asi neřekne nikdo, jen test nebo dr.Spíš bych vsadila na hormonální nerovnováhu, ms klidně může dorazit do 14 dní

ema90
20. bře 2021

@deenahavlova Pokud jste si jista, ze byla ovulace 21.2., tak ze sexu 5.3. tehotna nebudete. Neni ovulace, neni tehotenstvi. Navic je to patnact dni po styku a to by vam test jiz ukazal.
Gynekologii shanet nemusite, staci se objednat na krev (hcg) jako samoplatce a vysledek budete vedet jeste ten den.