Nechutná mi káva, večer se mi dělá zle
Ahoj holky, vím, že křišťálovou kouli tu nemáte, potřebuju jen ujištění, než seženu test, že mám být v klidu: Mám 5m dceru, od porodu jsem měla jediný nechráněný (přerušovaný) styk. MS zatím nemám, plně kojím (jo, vím, že to není antikoncepce). poslední týden mi je divně - nechutná mi káva, dělá se mi vždycky večer zle, je mi špatně v autě... Je to asi blbost, ale dneska jsem potkala kamarádku a ta mi říká - nečekáš? úplně celá záříš a jsi taková jiná... Nemůžu to dostat z hlavy. Ujistěte mě, že je to blbost! Pro test se dostanu nejdřív za tři dny, tak potřebuju utěšit, že je je mizivá šance, že bych fakt těhotná byla. Díky 🙂
Nesmysl to není, takových příběhů už jsem slyšela... 🙂 Příznaky jsou taky celkem jasný... Samozřejmě, z jedno styku ta pravděpodobnost zas tak velká není, ale stane se 😉
Tak pravděpodobnost těhotenství je malá, ale je😉.Přesně takhle nějak otehotnela moje kamarádka a dlouho si při kojení myslela,ze ji trápí slinivka a ono to bylo další mimi😂
tak byla by to velká náhoda, jediným stykem se trefit zrovna do první ovulace po porodu, ale stát se může
rozhodně pak dej vědět - to by mě zajímalo 🙂
Šance samozřejmě je i když asi malá - to mimi by k vám asi hodně chtělo 🙂
Jiank tě chápu já bych asi tři dny nevydržela.
Sleduji na Youtube jendu maminu (i když moc už netočí/nebo vůbec) a ta je dle lékařů neplodná a má dvě děti asi po 13-14m 😀
znám jednu, která otěhotněla v 6nedělí a to si předtím snažili o miminko 5 let. Nechci Vás děsit, ale myslím, že by Vám bylo špatně spíše ráno než večer. Ale každá jsme jiná, každopádně přeju jen to nej, chápu že mít 2 děti tak rychle po sobě je náročné, ale já bych ani neuvažovala, že bych jej dala pryč. Dejte vědět jak to dopadlo 😉
Určitě se ozvu! Mimi bychom samozřejmě pryč nedali, to bych nedokázala, ale upřímně - moc by se to nehodilo. Porodem se mi rozjely zdravotní problémy, hodně s tím bojuju, žádné hlídání, pořád pracuju pro zaměstnavatele i na ŽL, doma máme ještě školáka, kterého taky nechci zanedbávat, finančně si taky nemůžeme juchat a navíc stavíme... Snad to dopadne tak, jak má 🙂
Omlouvám se, že jsem nenapsala dřív. Test je negativní, jupí! Špatně mi je pořád, ale příčina je asi jiná.
@operetka me bylo spatne kazdej nesic po porodu pul roku...predtim jsem zvracela akorat z alkoholu...ani v tehotenstvi jsem nezvracela,ale potom porodu hnus...asi hormony...

@operetka Tak nemozne to neni, ale rekla bych ze opravdu hodne malo pravdepodobne.