Negativní těhotenský test: Co dělat dál?
Ahoj holky,
v prosinci jsem vysadila antikoncepci po cca 2 letech, poslední MS byla 19.12 a tenhle měsíc jsem to měla dostat 26.1 a do teď nic 🤷🏻♀️ o miminko se snažíme, ale test je negativní. Byla jsem i u dr. jestli není náhodou nějaký problém. Říkala, že na MS to rozhodně nevypadá a viděla na ultrazvuku nějakou volnou tekutinu. Prý se mohlo jednat o ovulaci, ale víc mi neřekla. Žádný problém prý nenašla a je vše v pořádku. Já se ani necítím na to, že by měla MS přijít. Neboli mě v podbřišku, prsa, nemám žádné chutě.... Prostě jsem z toho celkem na prášky 🙄 nevím co teď čekat, mám si dělat další testy, nebo počkat a kdyžtak zase dojít k dr.?
@denn19 já jsem vysadila v srpnu 2021 dostala jsem to hned po vysazení a pak až v listopadu od té doby nic. Je to rozházeny cyklus,a musí se čekat. Také jsem z toho na prášky jelikož chceme mimi. Když to nebude těhotenství zkus kontryhel nebo kapky gynex. Já jsem zatím bez těhotenství i MS. Tak snad za pár měsíců✅přeji hodně štěstí🌈
Ahoj holky, hlásím se znovu. MS nedorazila, dnes mám přesně 12 dní zpoždění 🤷🏻♀️ někdy mám pocit jako kdybych to měla každou chvíli dostat, ale nic. Test jsem si dělala včera ráno a byly tam //, sice nebyla tak silná jako ta první, ale byla tam 🥰 odpoledne jsem si dělala další a tam byla stěží vidět... Jak to? Jsem tedy těhotná nebo ne? 😐 Prý je ráno HCG nejvyšší, tak myslíte že třeba kvůli tomu odpoledne byl test takový? 🤷🏻♀️

@denn19 Po vysazení antikoncepce je běžné, že první cyklus bývá delší. Zkusila bych další test za pár dní.