Negativní test a přesto těhotná? Stalo se vám to někdy?
ahoj holky, dnes jsem 28 DC, menses nikde, testy včera a dnes negativní, prsa bolí jako hrom, několik měsíců před jsem měla cyklus cca 24-26 dní, stalo se vám že jste měly negativní test a přesto jste byly těhu? podle píchání v podbřišku byla ovulace nějaký 16-18DC...
Ms můžeš mít i jako těhu,ale fakt teda nevím,když ani dr. nic neviděla,tak ti měla vzít krev,mě jí taky brala,až z ní zjistila,že jsem těhu.Měla jsem to trošku zamotané,já totiž doma udělala test a byla tam sklaboulinká druhá čárečka a dr. mi udělala taky test a ten byl negativní,asi měla méně kvalitní nebo nevím.
A chtěla bys být těhu? Oni se ty příznaky totiž dají dost dobře vsugerovat,pokud si někdo opravdu přeje být těhu.
Koukala jsem,máš hezké kluky. 🙂 Tak zkus ještě počkat a udělat si znova test.Je divné,že ti nevzala tu krev,mě udělala test a i když byl negativní a v děloze nic neviděla,tak mi pro jistotu vzala krev,ale asi nepočítala,že bych mohla být v tom,protože mi dala i injekci na vyvolání ms.
aha,tak mysliš ze je to možný,ted muj gynekolog ma dovolenou,tak musim čekat,nechci k jinemu,počkam,pujdu hned na krev ,a pak se ozvu jestli jo nebo ne...
JJ,dej vědět a držím ti,ať to dopadne,jak si přeješ.Moje známá měla ms normálka do pátého měsíce,ona dítě nechtěla,ale kvůli tomu,že měla ms,tak na to přišla až už bylo pozdě na potrat.
Baby a co tie moje priznaky, ktore som opisala na druhej strane?? neviete poradit aj mne?
Adushka,promiň,nedočítala jsem,těhu být klidně můžeš i přes negativní těhu test,někdy se to stává.Zkus změnit značku testu nebo rovnou zajdi k dr. 🙂
mna len zaujimalo, ci aj podla priznakov mozem byt tehotna ..ale prsia ma nebolia. Aj dnes som robila test a je negativny, ale aj tak citim, ze nieco mam v brusku.
a este cosi ..mas naaadhernu dcerku ..ako babika je krasna ..tvoj maly sa musi poriadne tesit z tak krasnej sestricky. musis byt velmi stastna. ach, aj ja by som chcela mat dietatko. tak velmi s manzelom tuzime po miminku a stale nic... 😢
Adus nesmutni,určitě se to podaří a třeba už i podařilo. 😉
Díky,malá je krásná,ale neuvěřitelně vzteklá.
Ona je taky možná chyba v tom,že to chceš až moc,nemysli na to a nech tomu volný průběh,ono to přijde. 😉
dakujem za mile slova. a tebe a tvojej rodinke zelam len to najlepsie. ved pockam este a ak sa podari dam vediet. urcite sa pridem sem k vam pochvalit.
brigit ten pocit mám aj ja 😉 no podľa Bt tehunie som test som si robila jeden no to bolo 8 DPo a to je skoro na test..
adushka a ty si koľký DC??
ahojte, minuly mesiac som vystihla ovulku (na zaklade ovu testov), ale dostala som mrchu, ale velmi slabu... dnes som 12 den cyklu a uz asi treti den ma bolia bradavky na dotyk. dva tehu testy mi vysli negativne... pred mrchou a hned po nej. som trosku znepokojena ked som vystihla ovu a testy boli negativne ☹
maryah-to boleni bradavek bude asi zase znacit blizici ovulaci,jsi 12DC,takze to muze byt 😉
dakujem poletucha, ked mi zacali bolesti tych bradaviek tak ma bolelo v podbrusku ako na mrchu a ako aj ked mam ovulaciu... je mozne, ze som ovulovala v nejaky 9. den cyklu?
Ahojky holky, taky se trochu přidám. Klasickou MS jsem měla naposledy 2.7., pak 30.7. jsem měla zpoždění 2 dny pak přišla mrcha ale začla ráno a večer skončila. Od července mívám bolesti břicha (křeče), nemám chuť na jídlo. Testů jsem dělala asi 5 včetně mamatestu a všechny vyšly /. Beru ještě HA, tak nevim. Co myslite? MS mák dostat ve středu tak snad pak něco zjistim.
Ahoj holky, mám 6. den zpožděnou menstruaci, ale testy stále nagtivní. V pátek jdu na gyndu, ale jsem hrozně nedočkavá...myslíte že zvětšený děložní čípak může znamenat těhotenství? Příznaky žádné nepociťujia pokud ano tak jsou to spíš věěci, které mám běžně. Bolest a motání hlavy, bolest břicha, zácpa nebo naopak...tak nevím. Je možné že jsem těhu?
Akinorev,těhu být můžeš,když tak si zkus udělat jinou značku testu. 😉 A jestli tě to uklidní,tak moje známá měla negativní testy i skoro dva týdny po vynechání ms a těhu byla.
svoma: Právě jsem zkoušela jen mamatest, protože většina tvrdí, že je nejspolehlivější, ale jak se znám - já zas budu ta vyjímka 🙂
Akinorev prostě zkus jinou značku a uvidíš a hlavně se nestresuj,i kdyby to nevyšlo teď,tak příště určitě ano. 😉
Ahojte, ja som si robila prvy test 4 dni po meskani "mesiacikov" a bol negativny - no a asi o 5 dni dalsi a ten uz bol pozitivny 😀 ono asi zavisi na znacke 😉
To já to zase měla tak,že doma se mi ukázala čárka na testu a u dr. ne.Asi jsem měla kvalitnější nebo nevím.
ahojte 😉
co sa tyka tehotenskych testov, tak ja som voci nim asi odolna, ja som si robila tolko testov a kazdy mi vysiel negativny, a to aj dva mesiace po tom co mi meskali..ked som vedela, ze som tehotna, tak som skusila si urobit, este som mala doma zvysny test a predstavte si aj tak mi vysiel negativny... 😕 😝 takze ja sa na test nemozem spoliehat vobec!! 😉 😉

Ahojky brygit,jak dlouho jsi to nedostala? Na utz je prvně vidět taková černá tečka v 5 tt. Já byla na utz dva dny po vynechání ms a dr. tam nic neviděla,ale těhu jsem byla,říkala,že jsem musela ale otěhotnět později než v půlce cyklu.