Negativní test a přesto těhotné?

kristynasch
28. lis 2017

Ahoj 🙂
Stalo se vám některé, že i po delší době jste měli negativní těhotenský test a přesto byly těhotné? Snažíme se o miminko už od srpna 2016 a stále nic. MS mám nepravidelnou, ale poslední dva měsíce jsem to měla vždy na den přesně (cyklus 28 dní), vždy mě začala bolet prsa a druhý den MS přišla (což jsem předtím vůbec neznala). Bohužel tentokrát jsem měla opět menstruaci naposledy 4.10., dnes jsem přesně 55 dní od poslední MS a test ráno byl negativní. Vím, že je minimální šance, že se nám to povedlo... Chystám se jít k Dr. na vyvolávačku. Jen jsem chtěla vědět, zda je nějaká minimální šance a zda jste některá z vás nebyla v podobné situaci. 🙂
Děkuji za Vaše odpovědi 🙂)

maagda
28. lis 2017

@kristynasch to už by i test ukázal. Znám kdy se čárka ukázala po 14 dnech ale 27 dní už je pozdě. Spíš se může stát že může být cysta. Mě to tak udělalo. Měla jsem cystu a měla jsem zpoždění. Určitě bych šla k lékaři.

beruda
28. lis 2017

@kristynasch jsou ženy, které mají test pozitivní klidně hodně pozdě, takže teoreticky šance je. Nejlepší způsob, jak si to poměrně přesně ověřit je jít na test HCG pro samoplátce. Stojí asi 200 a dělají to v každé laborce. Nebo můžeš počkat, ať ti dr udělá ultrazvuk, jestli dobře počítám, měla bys být v sedmém týdnu? To už by na ultrazvuku určitě viděl, jestli se zadařilo.

lilita
4. čer 2019

Negativni test a tehotnq

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru