icon

Negativní test. Co myslíte?

agienka3
Dnes v 07:23

Ahoj holky,
potřebovala bych slyšet vaše zkušenosti 🙈
Jsem teď cca 2 dny před očekávanou MS (cyklus mívám kolem 30–32 dní). Včera odpoledne jsem si dělala test a na dvou testech jsem viděla slabého ducha. Nebyl úplně výrazný, ale přišlo mi, že tam fakt je.
Vím, že se má testovat až PO vynechání MS, ale určitě jste si tím prošly taky… ❤️🙏🏻

Dnes ráno jsem zkusila test znovu (první ranní moč) a vyšel úplně negativní, nic tam nevidím 😔

Celou dobu mě pobolívá podbřišek jako na menstruaci, mám tlak dole a jsem dost unavená.

Stalo se vám to některé? Že jste měly ducha a druhý den nic, a nakonec z toho těhotenství bylo? Nebo to spíš znamenalo, že to nevyšlo?

Budu ráda za jakoukoli zkušenost 💛

Negativní test. Co myslíte?
klokanka31
Dnes v 08:08

@agienka3 Já když měla ducha a pak nic tak to bylo biochemko...

evelina2312
Dnes v 08:15

Dobrý deň,
ja som tento mesiac aj mesiac pred robila presne tieto testy a v case asi od 8-9DPO (čiže tiež pomerne skoro) a obzvlášť tento mesiac mi na nich už v čase namáčania ukazovalo presne takéto tiene...a aj teda oveľa silnejšie.
Asi nemusím vysvetlovať , že po X rokoch snaženia sa to bolo dosť frustrujúce, keď zrazu tie isté testy kúpené v inom obchode boli biele ( robené spolu v rovnakých podmienkach - dva kompletne iné výsledky)...ja myslim, že zase koluje nejaká zlá šarža nekoľko už nieste prvá, ktorá to udáva za posledné obdobie práve u týchto testov.
Samozrejme Vám prajem, aby to malo u Vás šťastnejší priebeh. 🍀🙏

evelina2312
Dnes v 08:20
@evelina2312

Dobrý deň,
ja som tento mesiac aj mesiac pred robila presne tieto testy a v case asi od 8-9DPO (čiže tiež pomerne skoro) a obzvlášť tento mesiac mi na nich už v čase namáčania ukazovalo presne takéto tiene...a aj teda oveľa silnejšie.
Asi nemusím vysvetlovať , že po X rokoch snaženia sa to bolo dosť frustrujúce, keď zrazu tie isté testy kúpené v inom obchode boli biele ( robené spolu v rovnakých podmienkach - dva kompletne iné výsledky)...ja myslim, že zase koluje nejaká zlá šarža nekoľko už nieste prvá, ktorá to udáva za posledné obdobie práve u týchto testov.
Samozrejme Vám prajem, aby to malo u Vás šťastnejší priebeh. 🍀🙏

@evelina2312 prikladám fotky ale neviem či to bude tu dobre vidieť. Ale ako vravím tá čiarka tam bola vidieť už v čase namočenia a veľmi výrazná - viac ako je na foto a stále aj po. Rovnaké testy - iné balenie- robené naraz spolu.

agienka3
autor
Dnes v 08:27
@evelina2312

@evelina2312 prikladám fotky ale neviem či to bude tu dobre vidieť. Ale ako vravím tá čiarka tam bola vidieť už v čase namočenia a veľmi výrazná - viac ako je na foto a stále aj po. Rovnaké testy - iné balenie- robené naraz spolu.

@evelina2312 tak to máme velmi podobně, taky mi najížděla druhá čárku hned po namočení testu, ach juuuu, o jaký test se jedná? Já si kupovala mama test, ten mi 2x ukázal ducha… a další testy byly negativní od jiné, tak uvidíme… MS má dorazit zítra max pozítří… ale dle mého to přijde, mám bolení podbřišku, stavy prostě jako před MS, ale vím, že příznaky jsou rovnaké, takže nezbývá než jen čekat…

evelina2312
Dnes v 09:01
@agienka3

@evelina2312 tak to máme velmi podobně, taky mi najížděla druhá čárku hned po namočení testu, ach juuuu, o jaký test se jedná? Já si kupovala mama test, ten mi 2x ukázal ducha… a další testy byly negativní od jiné, tak uvidíme… MS má dorazit zítra max pozítří… ale dle mého to přijde, mám bolení podbřišku, stavy prostě jako před MS, ale vím, že příznaky jsou rovnaké, takže nezbývá než jen čekat…

@agienka3 Je to také MAMATEST, dneska to přišlo, takže zase nanovo 🙈

evelina2312
Dnes v 09:03

Po zkušenostech už asi jiný než Dr. Max a Livsane brát nebudu 😅

agienka3
autor
Dnes v 09:07
@evelina2312

@agienka3 Je to také MAMATEST, dneska to přišlo, takže zase nanovo 🙈

@evelina2312 tak to je masakr, takže taky zklamání, tak to mě moc mrzí, u mě to přijde dle mého zítra…. 😣

klokanka31
Dnes v 09:34
@agienka3

@agienka3 Jiné značky můžou mít míň barviva. Já dělala test od mamatestu, krásná čárka, od jiné značky jen slabá. Takže vždycky stejnou značku.

agienka3
autor
Dnes v 10:02
@klokanka31

@agienka3 Jiné značky můžou mít míň barviva. Já dělala test od mamatestu, krásná čárka, od jiné značky jen slabá. Takže vždycky stejnou značku.

@klokanka31 jojo, já jsem si dělala ještě od mama testu a dneska negativní a přitom v pátek lehký duch, tak jsem z toho blázen 🤪

klokanka31
Dnes v 10:59
@agienka3

@klokanka31 jojo, já jsem si dělala ještě od mama testu a dneska negativní a přitom v pátek lehký duch, tak jsem z toho blázen 🤪

@agienka3 Biochemko...Ale zkus to hned příští měsíc, říká se že je pohnojeno