icon

Negativní test. Máte zkušenosti, čím by to mohlo být?

xtyka
9. čer 2020

Dobrý den, jen bych se chtěla zeptat 🙂 mám 8 den bez MS, včera jsem celý den zvracela, nemohla jsem nic sníst a dva dny mě bolí prsa. Udělala jsem si TT, ale pro jistotu tam nebyla ani jedna čárka 😀 druhý den ráno byl test negativní. Už jsem objednaná k doktorovi, chtěla bych se zeptat na Vaše zkušenosti 🙂

michaela2609
9. čer 2020

@xtyka 8 den vynechani menzes by byly už zřetelné čárky... Takže těhotná nebudeš....

malenka3
9. čer 2020

Pokud na testu nebyla žádná čárka, je vadný. Udělala bych znovu jiný.

xtyka
autor
9. čer 2020

@malenka3 další den jsem si udělala nový a byl negativní, ale jsem objednaná k doktorovi, tak mi snad řekne něco víc ☺️

krupka3
10. čer 2020

@xtyka I kdybys byla tehotna, tak ti jeste nic vic nerekne, takhle brzy jeste neni nic poznat. Kazdopadne negativni test 8 dni po vynechani MS uz je skoro jiste, ze z toho nic nebude, to by ten cyklus musel byt velmi neobvykly.

lucieevita
10. čer 2020

Zkus jiný test, kup si ten kde jsou dva v balení. Jestli budou oba negativní, tak asi bohužel 🙄

dareenn
10. čer 2020

@xtyka a můžu se jen zeptat co jsi doktorovi řekla? Že máš negativní test ale myslíš si že jsi těhotná? ☺️
To asi nebude těhotenství, spíš rozhozený cyklus třeba nějaká viroza, stres a tak 🤷🏻‍♀️