Nejistota či jsem nebo nejsem těhotná
Dobrý den, ráda by jsem se zeptala či jsem nebo nejsem těhotná neboť mi první den ukázal test jen světlejší čárku a druhý den též tak mi to nedalo a udělala jsem si ClearBlue digitální test a vyšlo mi že by jsem měla být těhotná. Poradíte mi prosím ..:(

@lenkam123 Ano mohlo to vyjít, ale já bych si udělala :D a pak se uvidí 🙂 Držím palce 🙂
@andreaandrejka poslední MS byla 20.6. takže ještě dorazit může. Asi zítra navštívím lékárnu. 😉
@lenkam123 počkej do pátku a pak si udělej test.🙂
@andysek2512 děkuji, mohla bych se zeptat v tom genetu se ty vyšetření platí?Vím že umělé oplodnění ano a málo to zrovna nestojí
@nikynikol25 tak to vůbec netusim ale myslím, že ne.... Kamarádka tam teď jezdí a zatím pokud vím nic neplatila.... Teď ji čeká vyšetření na průchodnost vejcovodů..... Ale určitě bych se na to zeptala svého gynekologa případně zabrouzdala na netu🙂)))
@lenkam123 gratuluji😉

@lenkam123 Pokud dr. neviděl nic jiného než zvětšenou sliznici a žluté tělísko, tak ti nikdo nic jiného asi neřekne 🙂 Já se přikláním k těhotenství..Udělej si test, za zkoušku nic nedáš. Kdy byla poslední MS?