Neobjevila se na testu spíš hormonální injekce než těhu?

antymania666
20. črc 2011

nedarilo se nam otehonet..nemela jsem ovulaci...a v pondeli uz mi zabrali ovulacni prasky a tak mi dali hormonalni injekci ze ucite otehotnim...testy mi vychazi pozitivne i kdyz carka druha je slaboucka...a tak nevim jestli se na testu neobjevuje spis ta hormonalni injekce nez mimi...co mylsite?

smudlinka10
20. črc 2011

@antymania666 jsem z toho trošku jelen, jestli ti tohle pondělí zabral lék a ty sis dnes dělala test, tak je ještě brzo... nějak není uvedeno o které pondělí jde

veronikaprostenika
20. črc 2011

Myslim, ze na letaku od testu, je napsano, ze vysledek muze byt falesne pozitivni v pripade uzivani hormon.leku...
Jistotu by ti dalo vysetreni krve na hcg. Drzim palce 😉

eloana
20. črc 2011

tak pokud ti pichli toto pondeli pregnyl ... tak druhou carku urcite zpusobil pregnyl. dokaze byt v tela kolem 8 dnu

sonicata1
20. črc 2011

Mám dotaz ! kolem 3-6 července jsem měla nechráněný sex ,ale bez ejakulace měla jsem 16.července dostat měsíčky ale furt nic dnes jsem si dělal test a ten byl negativní ! Máte někdo zkušenost že , by holka otěhotněla z kapičky lásky ??? už před meškáním jsem cítila bolestivost v podbřišku včera mě začalo bolet v kříži bolest a tlak v podbřišku trvá a bolí mě prsa v oblasti bradavek ! Holčiny poraďte ☹

timbouctou
20. črc 2011

jsou to teprv dva týdny, někomu hcg vystoupí na měřitelnou hodnotu až kolem 3. týdne po oplodnění. Ale z kapičky lásky je těhu poměrně nepravděpodobné, spíš jsi z toho ve stresu a ty příznaky co popisuješ je opožděná menstruace. Někdy se to stává, z nervů klidně, a pak je to dost nepříjemné. Kdybys to nedostala, udělej si další test za týden. Do té doby to třeba dostaneš 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru