Nepravidelná menstruace s nitroděložním tělískem. Je to těhotenství?
Zdravím, holky chci se zeptat zda se to někomu stalo taky....mám nehormonalni tělísko. A menstruaci mám pravidelne 10teho...když to dostanu mám ji fakt hodne....minuléj měsíc jsem ji dostala 10.5 a trvala do 17.5. jenže teď jsem dostala menstruaci 5.6 a celou dobu jen spinim. Takže mě to trošku vyděsilo. Test si udělám odpoledne a na gyndu jdu v pátek. Tak mě hlavně zajímá zda to někdo měl taky a byl fakt těhotnej. Koukala jsem i na internetu na bazální teplotu. Tu jsem si měřila pouze jednou a naměřila jsem jí 37,4 a tělesnou mám 36,9 a normální tělesnou mám nějakých 35,5-35,8 tu bazální nevím měřila jsem okrové. Děkuji za odpovědi
@nikolka1811995 pokud bude test negat, ba gyndu bych se nehnala ani, občas se to stane
@nikolka1811995 mám nehormonalni tělísko a občas se mi to stalo taky někdy spinim a pak začnu kravcet a nebo jen spinim test si udělat můžeš tím se nic nezkazí 😊👍 tělo není stroj
@nikolka1811995 Já se hlásím. Nehormonální tělísko jsem měla. V den začátku MS jsem začala pouze špinit, říkala jsem si, že se to ještě rozjede, jeden den jsem špinila hodně, tak jsem si říkala že už. Když jsem špinila víc jak týden, volala jsem na gyndu, že je to divné, že se mi to nikdy nestalo. Sestřička mě objednala na druhý den a řekla ať si udělám test. Dělala jsem 4 a vsechny pozitivní. Druhý den Dr viděl 3mm dutinku v děloze, tělísko vyndal a o týden později uz byla 8,5mm dutinka a v ní 4mm žloutkový váček. Prý začátek prosperujícího těhotenství, dostala jsem léky na podporu těhotenství a příští týden mám přijít na krev a první screening.. Kdyby jsme chtěli potrat, tak by byl zdarma, z důvodu selhání antikoncepce, ale to jsme s manželem nechtěli

@nikolka1811995 zkusenost s teliskem nemam, ale takhle podle teploty urcite nic nezjistis. musis merit pravidelne a zapisovat, abys vytvorila krivku grafu. a na grafu vidis jen probehlou ovulaci. mizes videt i trojfazovou krivku v tehotenstvi, ale ta byt nemusi. urcite si udelej test a budes chytrejsi. 👍