Nepravidelný cyklus, testy negativní. Máte zkušenost?
Ahoj holky od zacatku roku mam problem s menstruací. 25 dni, 21, ted uz je to 27 a ms porad nikde :( posledni nechraneny styk byl kolem vanoc. Testy vychazeji negativni.. nemate nekdo s tim zkusenosti ? :(
Byl nepravidelny, ale posledni rok se ustalil. Nikdy jsem to nedostavala takhle pozde vzdy max 25 dni. HA jsem nebrala.. spis se bojim abych nebyla tehotna, protoze v soucasne situaci si nemuzu mimi dovolit :(
MS cyklus od 25-35 dni se dle odborne praxe povazuje za normalni. Nevidim v tom problem. Na MS ma vliv hromada veci od rymy pres nemoce, stres staci malo, jsou to hormony, navic v tele se vekem vse meni...ja bych se tomu nedivila.
@niky4554 pokud se chranite, testy jsou negatovni tak bych se tehotenstvi nebala.
Dekuji za odpoved. Prikladala bych to tedy asi tomu stresu 🙂 snad se ms dostavi co nejdriv at to ze me spadne 🙂
Ano, mohla bych vyprávět, jak jsem to dostala asi o týden dřív, než jsem počítala, na svoji svatbě, při focení 😀

A předtím jsi měla cyklus pravidelně? Nevysadila jsi třeba HA? Ale já osobně mám ms celej život, jak se jí zachce, plus mínus par dni....