Nepřesný výsledek Clearblue testu? Špatné zobrazení týdnů
Zdravím, stalo se vám některé, že vám těhotenský test Clearblue s ukazatelem ukázal nepřesně týdny? Poslední ms byla 3.11 mám to většinou těch 7 dnî a ukazuje mi 1-2 týdny. Tak už začínám počítat s tím, že to půjde do ztracena…:( nebo zda ovu byla později…
@palja prave jsem ho vyhodila a někoho najít na netu
Clearblu ukazuje týdny od početí ne od poslední ms. Takže do stracena to opravdu nejde. Zkus udelat klasické papírkove testy a uvidíš zda čárka sílí
Píšou tam kdy +- došlo k početí u vás to je 14 dní cca 1-2
U digi clearblue se to počítá takhle: když ti ukáže 1-2 to znamená že jsi tolik týdnů od styku, ale jsi ve 3-4tt.
Clearblue: ukáže - 1-2 jsi ve 3-4 tt
2-3 jsi ve 4-5 tt
3+ jsi v 5tt a víc
Super zkusila bych bud zítra nebo v pátek další a uvidíš jestli bude sílit. Jinak zatím to vypadá moc dobře
To je ok
Zkoušela jsi další testik?
@kristynalucinka ahoj, jj... znamená to, ze těhotenství je 1-2 týdny od oplodnění. Tj. Ovulace byla někdy 7 až 14 dny.
Těhotenství se pak počítá od 1.dne poslední menstruace, takže odpověď je ano. Jsi cca 4tt.
Me se dva dny po termínu MS na digitálním Clearblue ukázalo u 2-3, ale já vím, že ovulace byla dřív. Pozitivni ovulační test jsem měla 9DC, takže emulace byla tak 9-11DC, takže to Clearblue ukázal správně.
@kristynalucinka jo a gratuluju 🥰 at je vše v pořádku 🙏🏻
@kristynalucinka a to je můj test 2 dny po termínu MS. O den později byly na mamatestu úplné tlustice, teď jsem v 6tt.. ale jak jsem psala, vím, že jsem měla ovulaci a tedy oplodnění bylo dříve.
@felis takže pokud je to 1-2 týdny od oplodnění to znamená ze jsem otěhotněla těsně před menstruaci :O vau…
@kristynalucinka to nevím... kolikátý den zpizdeni teď jsi?
@felis neměla jsem zpoždění. 11.11 jsem dostala menstruaci. Trvala 3 dny. Po dalších 2 dnech mi takto vyšel test
@felis dnes papirkovy test negativní 😦
Stalo se mi to minulý týden (ukázal 2-3, ale věděla jsem, že musím být nutně už tak v 7. týdnu) a ještě v noci mi praskl vejcovod a mimoděložní těhotenství :(. Nechci tě strašit, fakt to nemusí nic znamenat, ale radši bych navštívila gynekologa.
@lvl16 taky se bojím mimodelozniho.. k doktorovi jdu zitra, ale jelikož dnes papirkovy negativní tak počítám ze asi nic
@kristynalucinka Jasný, chápu. Moc držím palce v nějaký pozitivnější výstup, než jsem měla já. Každopádně i kdyby náhodou došlo na nejhorší, tak je dobře, že to řešíš už teď a určitě to zvládneš.
@lvl16 Dekuji za podporu ☺️

Jenže to je 1-2 týdny od oplodnění ne? Co je napsáno v příbalovém letáku?