Neviditelný duch na těhotenském testu: Co dál?
ahoj, užívám antikoncepci. Styk byl 31.12 pokud jsem těhotná tak jen z tohoto styku. Menzes mi přišel avšak hnědá krev si sraženinami. Test jsem dělala v neděli a viděla jsem tam ducha, tak jsem test udělala i dnes ráno a znovu téměř neviditelný duch. Od rána mě bolí kříže, mám horečku 39 a zimnici. Ještě i špiním hnědou krev. Neumím si však vysvětlit ty bolestí křížů. Je možné, že jsem těhotná nebo mám bolesti z nemoci.

@berushe14 děkuji, zkusím udělat ještě test, protože já tam vidím fakt něco téměř neviditelné.
To je ryska. Ta prosvita skoro vždy.
@berushe14 děkuji 😇, objednám se ke gynekologovi pokud by to neprošlo a testy by byly negatihne
V nedelu je mala sanca ze si nieco videla vajicko putuje do maternice 10-14 dni v nedelu to bol len 7-8. Ja by som urobila na tvojom mieste este 14.1. A ked bude negativny aj ten tak 100% nebudes tehotna...
@gdpr díky, vím že na test je brzy ale zkoušela jsem se zeptat v jedné diskusi tak tam někdo něco vidí. Čili jsem z toho jelen. No uvidíme, snad z toho ni nebude
Test je negativní
Test vypadá negativni…
Negativní
Nic tam není ...
@gdpr zkusila jsem test i dnes a negativní. Zkusím ještě iv sobotu. Nebude ani 14. 1 na test brzy, protože to bude jen 14 dní od styku?
Záleží kdy máte termín Ms jinak test ukáže cca 14 dní od styku + - ještě záleží na ovulaci atd....
@gdpr tak dnes to je 17 dní od styku. test negat ovšem cosi jsem na něm viděla i když čárka byla spíše do šedá.
NEGATIVNI TEST NIC TAM NENI 🙈
@lencaa11 v pořádku, děkuji.

Nemoc, při takových horeckach bolí i kosti. Klid těhotná nejspíš opravdu nejsi. Testy jsou negativní.