Nevím, jestli jsem těhotná. Co bych měla dělat?
Ahoj jsem monča a je mi 13 let s kamarádem sme něco na skoušeli a on se udělal na mé kalhotky na na mojí pochvu(nebo jak to nazvat) nevím jestli přímo na mojí pochvu ale tak,nevím jestli s toho můžu otěhotnět popřípadě co bych měla dělat mockrát děkuju za odpovědi
@monicka_kasp v tomhle věku jsi na takovéhle experimenty ještě mladá. Jako,spermie umí být šikovné a nějaké riziko,že by došlo k oplodnění je,ale velmi malé. Pro příště,nejen ze zákonného hlediska si to nech na 15let a hlavně s ochranou. Ve 13letech můžeš být pohlavně vyspělá,ale nemusí tomu tak být i po mentální stránce a zbytečně o pár let dřív zestarnes.
Ve 13 v půl 3 vzhůru? To smekám. Evidentně to s rozumem ještě tak daleko nedošlo, tak radši studuj teorii a praxi nech na dýl.
Prej na moji pochvu nebo jak to nazvat😂😂😂 chcipam! 😂😂😂

Co bys měla dělat? Vodit se s klukem za ruku, povídat si s ním, zkoušet první pusu..... Ne sex. Toto je sexuální zneužívání nezletilé osoby (tebe) a je jedno, že jsi s tím souhlasila a chtěla to. Pokud je mu 15 tak by mohl být odsouzený. Co bys měla dělat? Promluvit si s někým blízkým dospělým o sexu, možných rizicích, ochraně a důsledcích. A pokud toho kluka miluješ, tak mu to minimálně do tvých 15 nedovolit-ani nikomu jinému.