Nevšední projevy během cyklu
Krásný den maminky a snažilky,
Asi mě někdo tady pošle do patřičných míst, ale od čeho tyto fóra jsou než , aby zkušenější dávaly řady nezkušeným a neznalým.
Třetí měsíc. Jsem bez hormonální antikoncepce. Ovulaci jsem měla testy a výtokem potvrzenou před 10dny, od té doby bolení v podbřišku nepřestalo, mám už tDen citlivé tmavě hnědém bradavky, a bolení skoro jak před ms jsem 9-10po ovulaci a 10 dní před Ms,k tomu mám hroznou z žízeň která mě i v noci budí a blbě celkem spím. Krom toho m pleť jak totální puberťák, která předtím byla fakt bezaknozni.
Je toto projev nějakého hormonálního nešvaru nebo já už nevím, setkala jste se stím nějaká?
Děkuji moc za radu svému tělu absolutně nerozumím
Díky Lucka
@hermij děkuji moc za radu já se blbě podívala do kalendářem je to dle vytokut lepivého průhledného tylu dalsi dny bílý hustý týden zpět a 28.ma dorazit ms
@lucinkamarecek Čím vodnatější, či tažnější, průhlednější hlen je (příp. s příměsí krve), tím blíže je žena ovulaci. Ale od toho čirého tažného hlenu (jako bílek) dojde k ovulaci třeba až za dva-tři dny. Jindy i za víc... Za tu dobu se stihne kvalita hlenu změnit na méně tažný, takový hustší, příp. krémový jako pasta, jindy žlutavý mazlavý. Bývá to individuální. Nicméně voda = život a plodnost, takže vodnatější, mokřejší, klužší hlen je ten kolem ovu.
@hermij aha tak proběhla tedy před týdnem
@lucinkamarecek Tak ono to nějak dopadne :D Zase budete své tělo znát o něco lépe (y)
Zravím, nečetla jsem komentáře, tak snad nebudu opakovat. Pleť bych klidně přisuzovala vysazení HA (pokud vím, je to jeden z vedlejších účinků, že zlepšuje akné). Jinak já jsem měla asi nějaké podivné příznaky, když jsem byla těhotná (snad nikoho dalšího neznám, že by to tak měl) Měla jsem právě hroznou žízeň, v noci jsem si začala brát lahev vody k posteli... časem se to srovnalo 🙂
to je věštění z koule,zkus test,když nic,tak to může být milion věcí,že na ovu testu byly // neznamená vůbec že ovulace proběhla,říká to pouze že se ovulace blíží,mohla se vytvořit cysta z neprasklého folikulu,tím se může nedostavit menstruce ,toto a nebo cokoliv i braním jiného braním HA
@lucinkamarecek já měla bolesti na ovuukázkový hlen a stejně ovu nebylabylo to po hormonální bouři po revizi,stejné neplechy dělá HA

@lucinkamarecek Milá Lucko. Je super, že se snažíte porozumět svému tělu a všímáte si jeho projevů. Musím Vás vyvést z omylu - nemůžete být 10 DPO a zároveň 10 dní před menstruací. To prostě fyziologicky nejde. Menstruace dorazí nejpozději 16 dní po ovulaci. Později to nejde. Kdyby se náhodou stalo, budete jedna z milionu... no prostě by to byla náramná náhoda a neuvěřitelná patologie. MS přichází 10-16 dní po ovulaci. Tak to v našem těle chodí 🙂
Abyste lépe poznala své tělo, doporučuji nastudovat symptotermální metodu. Ovu testy ukazují jen hladinu LH v moči, tzn. že se tělo chystá ovulovat, ovuluje, anebo už ovulovalo... klidně i 10 dní pozitivity... haha, celá ovulace trvá tak 12-24 hodin... takže dosti nepřesné. Sledování se dá zpřesnit opakovaným testováním, ale to zbytečně utrácíte za testy. U STM koupíte jen teploměr za 150-300 Kč. Doporučuji mrknout na blog: http://cestykditeti.cz/nacasovani-aneb-plati-2814/ anebo články na http://www.rodina.cz/serial27.htm.
Co se pleti týče, záleží, jak dlouho jste užívala. Může Vám dojíždět puberta, pokud jste ji před lety stopla nasazením HA. Anebo může jít o projev nerovnováhy, prostého premenstruačního syndromu, či stresů... Na pročištění těla po vysazení a úpravu PMS i problémů s pletí mohu doporučit doplnit omega 3 MK, selen, zinek, hořčík, vit. B, C, E. No je toho povíc, co tělu může chybět 🙂 Výborná je též pupalka - kapsle nebo olej k vnitřnímu užití. Dle finanční zátěže můžete volit doplňky stravy, anebo si raději vše podoplňovat ve stravě. HA zaplavuje tělo estrogeny a Vy nyní potřebujete pozvednout roli progesteronu.
Pěkný článek k problémům s pletí jsem našla i tady: http://zivotbezhormonalniantikoncepce.cz/zamilu... .