icon

Nevzala jsem si pilulku HA z 1. řádku platíčka

nikolvas
12. únor 2017

Poprosila bych o váš názor, prosím.
V pondělí jsem si nevzala pilulku HA a zrovna to byla pilulka z prvního řádku platíčka. Nevzala jsem si s sebou tablety a byla celý den pryč, pak už jsem si na to nevzpomněla a měla sex s pritelem, který ejakuloval do mě.
Další den - úterý až do dneška mě bolí přišlo a mám takový na hnědý výtok a občas se objeví i chvilkou slabé krvácení.

Myslíte si, že jsem v tom? Nebo jaký je váš názor? :(

nita1984
12. únor 2017

@nikolvas ne, určitě nejsi v tom, jen sis rozházela cyklus.

lory303
12. únor 2017

@nikolvas je to pouze tím, že sis nevzala tabletku, nemej strach. Těhotná určitě nebudeš..

nikolvas
autor
12. únor 2017

Já právě nevím, jednou jsem si to rozhodila a měla jsem týdenní krvácení, ale teď je to hlenovity výtok, který jsem ještě neměla...

lory303
12. únor 2017

@nikolvas bud v klidu, ja kdyz brala jeste HA pred dvema lety a nevzala jsem si jednu nebo dve tabletky, vzdy jsem hnede spinila..

nikolvas
autor
12. únor 2017

A navíc se všude píše, že tableta vynechana v prvním řádku je hodně riziková. :-/

nita1984
12. únor 2017

@nikolvas kdyby bylo tak snadné otěhotnět, byla by těhotná každá. Věř mi, takhle snadné to není. Tak přestaň plašit a příště se chovej zodpovědně 😉

nikolvas
autor
12. únor 2017

To jsi mě dost uklidnila🙂

nita1984
12. únor 2017

@nikolvas a když už jsi tak vystresovaná, proč sis neskočila pro pilulku po? Teď už je stejně pozdě cokoliv řešit.

luci_nka17
12. únor 2017

Sice vybocuruju od temate ale mesic sem si nevzala prášky.zapoměla jsem na ně.. Vzdycky kdyz sem prisla z prace nevzpomela jsem si .. S PRITELEM SME SPOLU SPALI A UDELAL SE DO ME.. A PRIBRALA SEM V NOHACH A ZADKU... MUZU BYT TEHOTNA?

lory303
12. únor 2017

@luci_nka17 vyzkoušej těhotenský test, ale určitě by jsi nepřibrala taky brzo 😀 tím to nebude..

luci_nka17
12. únor 2017

A muzu byt těhotná nebo ne?

lory303
12. únor 2017

@luci_nka17 tak sance tam je.