icon

Nidace - jak to tedy je?

27. črc 2021

Holky chci se zeptat, je tu dost diskuzi, na zahnizdeni vs menstruace.
Cetla jsem, ze uhnizdeni muze byt mezi 5-12 dnem.
Nez vajicko doputuje tam kam ma trva to cca 6 dni a pote az nastava "uhnizdovani, zavrtavani"
Tak ze vlastne jeste 17DPO nemusi byt nic videt na testu. Tak ze misto ocekavane MS to muze byt s prehledem jeste nidace.
Tak proc je tu tolik odpovědi, ze 14DPO uz musi byt dalnice apod?

Nebo jsem to spatne pochopila?

zrzeckas
27. črc 2021

Cca 5-6 dni trva nez vajicko doputuje do delohy, nasledujici den (6-7) se uhnizduje a bere se, ze od toho 10 dpo (3 dni po uhnizdeni) uz by melo byt hcg v krvi dost a pomali aj v moci... Proto nekdo ma ducha uz 10 dpo (někdo uz i peknou carku), nekdo si na carku pocka do MS (cca 14dpo) to uz byvaji dalnice. Ale taky to neni pravidlem.... Kdyz se carka objevi pozdeji nez s MS tak vetsinou se posunula i ovulace... A taky tělo neni stroj, kazdy funguje jinak a jsou i pripady, co meli carky o hodne pozdeji na testu, ale proc, to netusim......
Ty odpovedi jsou tu proto, ze se to bere jako "standart" (ze mas ovulaci uprostred cyklu) ..... Kazda mame jinak dlouhy cyklus, v jinou dobu ovulaci a malo ktera to pozna na 100%, ovulace se zniceho nic posune, i kdyz ji jinak mas na den presne, jsou vyjimky, kdy nastanou ovulace dve v jednom cyklu - proste spousta promenych....

Alespon tak nejak jsem ten nas zensky svet pochopila ja 😃

izzylka
27. črc 2021

Špatně jsi to pochopila 🙂 na netu je spousta článků, přečti si o tom něco, bude to lepší, než číst co ti tu kdo napíše 🙂