Nízká sliznice a otěhotnění. Jaké jsou šance?
Zdravím, chci se zeptat,,, mohu být těhotná kdyz mam nízkou sliznici.? Ovulace mela proběhnout 26.6. A 3.7. Jsem byla na kontrole a prý sliznice nízká… je šance tedy k otěhotnění nebo že se ještě zlepší? Ovulaci jsem mela déle než jsem mit měla .. misto 14 den byla 18 den.. dekuji
Záleží kolik mm sliznice měla. Ideálně by měla mít minimálně 6mm.
Jinak pozdější ovu vůbec nevadí. Spoustu žen ji má pravidelně jindy, než přesně 14dc. Nejsme stroje 🙂
Spíš bych pohlídala délku luteární fáze. Pokud máš ovu 18dc, měla bys i ms dostat nejdřív 9, 10 dní po ovu. Luteární fáze má být minimálně 10 dní dlouhá, aby se oplozené vajíčko stihlo uhnízdit a neodešlo s ms.
@reeeza mám mírné křeče v podbřišku jine než při ms i bolesti v krizi a bocích. Ale jako ne primo bolesti.. a jinak .. 26.6. V den ovulace jsem krvácela asi 8 dni.. ze začátku narůžovělá krev takhle 3 dny ne moc bylo to slaboučké .. potom 3 dny stredni krvácení světle červená barva a 2 dny zas maličko a další den to šlo do hněda uz. Prave toho 3.6. Co jsem byla na kontrole a večer uz to přestalo úplně. Na ms mi to ale vůbec nepřišlo tu mam úplně jinou. Prý jsem četla že to muže být jen hormonální změnou nebo tak a že i tak je šance.. jinak doktor mi neřekl kolik ta sliznice mela jen rekl ze je nizka
@nikol226677 luteární fáze ma být u zdraveho cyklu dlouhá 10-16 dni, nikdo tady nepsal,ze si ji měla dostat 10 dni po ovulaci, ale že je to to minimum, které musí být. Problém pro uhnízdeni může být ta nízká sliznice. Taky to krvácí mohla být MS a sliznice se odloučila...
@nikol226677 luteární fáze ma být u zdraveho cyklu dlouhá 10-16 dni, nikdo tady nepsal,ze si ji měla dostat 10 dni po ovulaci, ale že je to to minimum, které musí být. Problém pro uhnízdeni může být ta nízká sliznice. Taky to krvácí mohla být MS a sliznice se odloučila...
@ileni tak uvidíme .. me gynekolog rekl ze to taky asi byla ms .. a ze ted uz to nemam dostat toho 8.7. Ale zajimalo by mi tedy proc mam křeče v podbřišku a tak. Kdyz uz to ted dostat znovu nemam.

Záleží kolik mm sliznice měla. Ideálně by měla mít minimálně 6mm.
Jinak pozdější ovu vůbec nevadí. Spoustu žen ji má pravidelně jindy, než přesně 14dc. Nejsme stroje 🙂
Spíš bych pohlídala délku luteární fáze. Pokud máš ovu 18dc, měla bys i ms dostat nejdřív 9, 10 dní po ovu. Luteární fáze má být minimálně 10 dní dlouhá, aby se oplozené vajíčko stihlo uhnízdit a neodešlo s ms.