icon

Nízká sliznice. Poznám z testu, že se plod uchytil?

jancanov
12. pro 2014

Zhruba před dvěma měsíci jsem otěhotněla, ale po 10dnech vynechané MS jsem začala krvácet. Plod se nechytil, jelikož jsem neměla dorostlou sliznici. I čárka na testu byla slabší. Dr. doporučila vyčkat 4 měsíce a dát sliznici čas, aby se vše dalo do pořádku. Jelikož vím, že mám ovulaci až zhruba 20tý den cyklu, vždy jsme si s manželem od zhruba 12dne cyklu dávali pozor ( s kondomem). Teď jsem měla dostat teprve 2hou menzes po samovolném potratu, ale už den před plánovanou MS mám //. Jsem z toho vykolejená, jelikož už jsem v letošním roce 2x potratila. Čárka je docela silná a proto se ptám.Dá se z testu nějak usoudit, že plod se uchytil? Je dobré znamení, že čárka je silnější? Asi je to blbost, ale každá vaše zkušenost nebo názor mi pomůže. Děkuji

Nízká sliznice. Poznám z testu, že se plod uchytil?
Strana
z2
jancanov
autor
30. pro 2014

@klaaaara Tak to bude nádherná Silvestrovská noc 🙂 užijte si to. Tak hodně štěstíčka a hlavně zdravíčka v tom novém roce 🙂

jancanov
autor
30. pro 2014

Děkuji za srdíčko..... 🙂

klaaaara
30. pro 2014

@jancanov to určitě bude, krásně to vyšlo na silvestra tak aspoň o půl noci drahý pochopí, proč nechci už pár dní pít. Divný, skoro každý večer jsme si daly doma sklenku vína a teď nechci. :D :D Možná, že už tuší. Taky ti přeji hlavně zdravíčko do nového roka ať pěkně rostete. 😉

Strana
z2