Nízké hCG a bijící srdce. Je to problém?
Holky mám takovou otázku.. řekli mi v nemocnici, že mají podezření na mimoděložní, první den v pondělí naměřili 5 000 něco hcg a ve středu 6000 něco hcg. S tím že jsem ve středu byla 5+5 a Po týdnu jsem šla k nim na kontrolu, hcg mi nebrali, říkali ze vše vypada v pořádku ale ve zprávě bylo napsáno ze jsem 5+6 (po týdnu) a ze vidi srdíčko.
Moje doktorka měla dovolenou a tento tyden už konečně bude a v pátek jdu na kontrolu. Myslíte, že když mi třeba v pátek bude brat hcg, a bude nízké jako ty předešlé tak je to spatne? I když mu bije srdíčko? Já hrozne doufám, ze se v nemocnici spletli s těmi týdny a prohodila 6+5 na 5+6 tt. Protože v tu dobu, jsem měla být 6+5.
Ms jsem měla 10.7 naposledy 5 dní. A ovulaci jsem měla 16. Den po ms 🙂
@michaela_2000 tak mimodelozni asi ne, kdyz videli i srdicko. Ale podle hcg neprosperujici a je mozne, ze samo odejde. Narust hcg musi byt alespon dvojnasobny obden...
mimoděložní poznají na utz a hned se to řeší, u mě měl dr podezření na mimoděložní nějakých 11DPO se slabým testem a krvácením a hned chtěl UTZ, kde se tedy potvrdilo, že je vše ok na svém místě.. počkej na svoji dr a uvidíš 😉 držím palce

@michaela_2000 jela bych ještě jinam do nemocnice..ale pokud by to bylo mimoděložní, tak by to podle mě začali hned řešit..