Nízké hCG v těhotenství. Máte s tím zkušenost?
Ahoj, podle ovulace bych měla být dnes 4+6TT, ale dnes HCG pouze 164, předtím HCG měřeno v pátek (7.1.) a to bylo 129. Dnes bych měla být 20DPO. Jaké jsou vaše zkušenosti? Vím, že hodnoty by měly být daleko vyšší, ale objednaná k dr. jsem na 12.1. a sestra mi řekla, že HCG není podstatné, že záleží na UTZ .... mám mít ještě naději?
Ovu byla dle dr 21.12., byl jsem ten den na kontrole.
@denda2019 Ja bych to moc dobre neviděla. Hcg skoro za tři dny stouplo o par jednotek,to je fakt málo.Ma se co dva až tři dny zvojnasobovat...Připravila bych se I na tu horší variantu.
@denda2019 HCG ti nestoupá úplně ideálně
@zuzha31
@xnikax1
@jjasmina
@monika3456
@anickaaa28
Děvčata dnes jsem byla na kontrole. Dr řekl, ze ani na krev už nemám chodit ať se tím nestresuji, ze mám delší cykly. V září jsem totiž měla samovolny potrat. Což mě vyděsilo, protože už máme doma skoro 3 ročního raracha a u nej jsem nic neřešila a vše bez problému 🙂 tak jsem sama zvědavá, na další kontrolu mam přijít za týden. Dnes viděl jen malinký bílý oblacek v děloze a v levém vaječníku mám produktivní žluté telisko. Takže asi nezbude než jen čekat jak to vše dopadne…
Hodnota jako takova mi nizka neprijde, spis jde o to, ze ti vzrostla jen o par jednotek. Pokud si mela 129 v patek, dneska by si mela mit tak 500-600. Jinak jsem asi jedna z mala, kdo mel hcg nizsi. 19 dpo jsem mela 174, pak tedy uz 23 dpo nejakych 830 jednotek. Ale drzim palce. 🍀😊

Mohla být pozdější OVu 🍀